MebWeb de şifremi unuttum sayfa problemi

Kodla Büyü

mutluluk

Aktif Üye
Arkadaşlar okul web sayfasına ilden gelen şifre yenileme sayfası ile yeni şifre belirledim fakat yine 'e-posta adresinizi veya şifrenizi yanlış girdiniz' uyarısı veriyor..Şifremi unuttuma tıklayıp okulun meb.k12 uzantılı şekile e-postasını yazınca da "e-posta adresi bulunamadı" uyarısı veriyor ve bu yüzden de hiçbir şekilde e-postama şifre yenileme maili alamıyorum.

aynı sorun bendede var hocam.şifre doğru olmasına rağmen şifre hatası veriyoo.ne iştir anlamadım

arkadaşlar bende 2 gündür deniyorum ama hata mesajları veriyor siz çözebildiniz mi? eposta veya şifre hatalı uyarısı çıkıyor.

sistemde sıkıntı yok maişl adresini tam yazıyorsunuz değil mi? sadece okul kodu yeterli olmuyor.

amdturion' Alıntı:
sistemde sıkıntı yok maişl adresini tam yazıyorsunuz değil mi? sadece okul kodu yeterli olmuyor.
hocam teşekkürler ilginiz için. mail adresini tam yazıyorum ama sanırım 90 gün sonra şifre değişikliği oluyorya o durumu kontrol etmem gerek. sanırım şifrenin değişmesi gerekiyor veya değişti. bu konuda bir bilginiz var mı?

bildiğim kadarıyla 90 gün dolunca şifre yenilenmesi gerekiyor ama eski şifreniz işe giriş yaptığınız zaman bu uyarıyı alırsınız. kafasına göre değiştirmez. ben de geçen unutmuştum ilçeye mail attım sıfırlama bağlantısı gönderdiler hallettim. ilçede kim ilgileniyorsa sıfırlama bağlantısı isteyin...

Ben de sorun yaşıyorum. Mail ve şifre doğru olduğundan eminim ama yanlış girdiniz hatası alıyorum. Şifremi unuttum deyip mail adresime bağlantı gelmesini bekliyorum ama o da gelmiyor. İlginç olan 3 adet site güncelliyorum. İkisinde sıkıntı yokken sadece birinde bu sıkıntıyı yaşıyorum.

iki tane okulun sitesine bakıyorum iki şifreden de emin olmama rağmen giremiyorum ilçeden mi çözebiliriz en kestirme bu işi arkadaşlar hangi birim ilgilenir acaba bu işle

Boşuna uğraşmayın ilçeden 2. defa şifre aldım ilk denemede giriyorsun. Kapatıp tekrar girmeye kalkınca hata veriyor. :-1:

Enola' Alıntı:
Boşuna uğraşmayın ilçeden 2. defa şifre aldım ilk denemede giriyorsun. Kapatıp tekrar girmeye kalkınca hata veriyor. :-1:
Sayın Hocam,

Şifre belirlerken hata yapıyorsunuzdur. Belirleyeceğiniz şifrede en az bir tane büyük harf, en az bir tane küçük harf, en az bir tane rakam olmak zorundadır. Türkçe ve özel karakter olmamalıdır.

İyi çalışmalar.

Günaydın arkadaşlar. Ortaokul sitesini güncel tutarım ama ilkokul sitesine pek girmiyorum.. O yüzden hem şifresini hem de mail adresime göndermeme yardımcı olacak güvenlik soru cevabını da hatırlayamıyorum... nasıl açabilirim???

BBNET
Geri