mebweb bilen biri

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar daha önce forma yazdım ama hiç cevap yazan olmadı. hala çözemedim
ben de siteye meb şablonu uygulamaya başladım ancak bi noktada takıldım.sitemde etkinlikler kısmı var.o menu altında 4 başlık var(yıllar).
yapmak istediğim şey ise. yıllara tıklayınca o yılda okulda yapılan etkinliklerin açılmasını istiyorum. yalnız her yıl 5-6 etkinlikden oluşuyor. suan ilk yılı yaptım. galeri oluşturdum ama geçen senenin etkinliklerini nasıl ekleyecem.
www.hekimoglual.meb.k12.tr
şimdiden tş.

iş arıyosunuz başınıza ben zaaten karşıyım bu basmakalıp aynı klişe site anlayışına site özgür olmalı herksin ki aynı olması bana saçma geliyor umarım böyle olacak diye dyatmazlar

Çağrı1' Alıntı:
iş arıyosunuz başınıza ben zaaten karşıyım bu basmakalıp aynı klişe site anlayışına site özgür olmalı herksin ki aynı olması bana saçma geliyor umarım böyle olacak diye dyatmazlar
sizin düşündüğünüzün tam tersi hocam. işten kurtuldum. her yıl site değiştirmekden bitmek tükenmek bilmeyen isteklerden böylece kurtulmuş bulunuyorum. şu siteyi yapmam 1 haftamı almadı. ve sabit. surası böle burası böle olsun diyemiyecekler. seneye rahat etcem inş.

BBNET
Geri