mebpanele girişte hata mı var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tuuraa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tuuraa

Site Gezgini
okulumuzun mebweb yönetim paneline haber eklemek için girmek istiyorum ama sayfa düzgün görüntülenmiyor sizlerde de bir hata var mı

farklı tarayıcılarda denediniz mi hocam bende herhangi bir sorun yok. "chrome" kullanıyorum.

tuuraa' Alıntı:
okulumuzun mebweb yönetim paneline haber eklemek için girmek istiyorum ama sayfa düzgün görüntülenmiyor sizlerde de bir hata var mı
Evet hocam sabah bir kaç kez oldu bana da. Farklı tarayıcılarda da aynısı vardı. Ayrıca benim karşılaştığım haber için resim ekleyemiyorum ben sabahtan beri. Hata veriyor sürekli.

bende chrome ve explorer da giriyorum, başta problem yok, yayınla dedikten sonra panel sayfası sapıtıyor, güncelleme yapamıyorum. ie9 veya firefox yükleyin diyor firefox yükledim bu seferde butonlar net çııkmıyor.

farklı tarayıcılarda ve farklı bilgisayarlarda dadenedim ama sayfa düzgün görüntülenmiyor eposta adresini ve şifreyi yazıp giriş yaptıktan sonrada düzgün çalışmıyor. tasarım kodları çalışmor gibi.

serkanaytekin' Alıntı:
bende chrome ve explorer da giriyorum, başta problem yok, yayınla dedikten sonra panel sayfası sapıtıyor, güncelleme yapamıyorum. ie9 veya firefox yükleyin diyor firefox yükledim bu seferde butonlar net çııkmıyor.

Ben panele geri dönüş yapmamıştım, bende de durum aynı. :o

Firefoxta ite kaka giriyorum, manşet resim ekleyeceğim, resmin boyutu 0 byte diye hata veriyor, sanırım onarım var sitede.

sayfa böyle görünüyor

Ekli dosyalar

• mebpabel.jpg
    mebpabel.jpg
    69.4 KB · Görüntüleme: 485
Bu hata neyse bende hala devam ediyor. Farklı bilgisayardan girebiliyorum. Her zaman kullandığım bilgisayardan giremiyorum yönetim paneline. Explorer ve chrome da aynı hata sayfasıyla karşılaşıyorum. Mozilla açıyor ama fotoğraf ekleyemiyorum. Sadece haber eklenebiliyor.

ie8 de çalışmıyor diğer tarayıcılarda dene ya da güncelleştirirsen sorun çözülür. Ben opera kullanıyorum girişte sorun yok resimde ekliyor, yalnız kopyala yapıştırları sağ tıkdan değil kısayol tuşları ile yapılıyor.

Son düzenleme:
BBNET
Geri