F fatihpc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 667 6 Aralık 2012 #1 arkadaşlar iki kadro ekledim üçüncüyü eklerken /teskilat_semasi.html dosyası oluşturulamadı...!!! diye bir hata alıyorum. Silip tekrar oluşturuyorum ama nafile ne yapmam gerekiyor aynı hatayla karşılaşan oldumu acaba
arkadaşlar iki kadro ekledim üçüncüyü eklerken /teskilat_semasi.html dosyası oluşturulamadı...!!! diye bir hata alıyorum. Silip tekrar oluşturuyorum ama nafile ne yapmam gerekiyor aynı hatayla karşılaşan oldumu acaba
F fatihpc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 667 6 Aralık 2012 #2 ie 9 kullandım bir sıkıntı yok arkadaşlar chromede sorun yaşıyordum
faruk8542 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,017 28 Şubat 2014 #3 şu anda veritabanı hatası veriyor ve giriş yapılamıyor :?
KaRuB Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 375 28 Şubat 2014 #4 zaman zaman veritabanında sorunlarla karşılaşılıyor fakat bunlar genelde kısa süreli oluyor.
furkanhoca Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,218 28 Şubat 2014 #5 faruk8542' Alıntı: şu anda veritabanı hatası veriyor ve giriş yapılamıyor :? Genişletmek için tıkla ... aynı hata ile ben de karılaştım.
faruk8542' Alıntı: şu anda veritabanı hatası veriyor ve giriş yapılamıyor :? Genişletmek için tıkla ... aynı hata ile ben de karılaştım.
BAYBİLİSİM Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 537 28 Şubat 2014 #6 faruk8542' Alıntı: şu anda veritabanı hatası veriyor ve giriş yapılamıyor :? Genişletmek için tıkla ... aynen
faruk8542' Alıntı: şu anda veritabanı hatası veriyor ve giriş yapılamıyor :? Genişletmek için tıkla ... aynen