Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB'in Okullar Hayat Bulsun Projesi ile Görevlendirilen
Bugün yeni bir yazı geldi. MAaş karşılığını dolduramayan öğretmenler ve bulunumazsa ise ekders ücreti karşılığı görevlendirme yapılacaktır deniyor. Biz almış olsak acaba en fazla kaç saat ek ders alabiliriz?
Ben bugün müdürle konuştum, hafta sonu da dahil dedi bana, ben formatörlüğü bırakarım dedim bıraksan da görevlendirilirsin dedi, ek ders karşılığı karşılığıysa 4 saat orda bekliycem, şaşılacak iş bize soran yok kalmak istiyormusun diye...
bende imzaladım yazıyı, maaş karşılığını dolduramayan okulumda ki diğer öğretmenlerle birlikte, ama hiç birimiz konuyla ilgili herhangi bir faaliyet yapmadık..
maaş karşılığını dolduramayandan kasıt yan derslerede girmeden doldurmakmı. sadece kendi dersi ise bizde bi tek türkçe branş olarak (3*5) ve ingilizce doldurabiliyor. yan derslerle birlikte hepsi dolduruyor sadece dolduramayan ve norm fazlası ben oluyorum hangisini anlamamız lazım ? birde biz ilçeden kasabaya geliş gidiş yapıyoruz sizce bizim durumumuz nasıl olur bu konuda?
Bence maaş karşılığı durumu bizim geçerli değil, dediğiniz gibi benim okulumda da arkadaşların 15 saat dersleri var, nasıl bir iş anlamadım ben,arkadaşlar yönetmeliklere aykırı olduğunu felan yazmış, pek akla yatar tarafı da yok ama böyle bir uygulama hayata geçiyor