..hayalcisuat' Alıntı:Bu uygulamaya doğru diyen arkadaş...!!! Doktorlar, Mühendisler, Polisler, ve hatta İmamlar da 5 yılda bir yeterlilik sınavına giriyorlarsa uygulama doğrudur... yok böyle birşey yok sadece öğretmenler giriyorsa bu tek kelimeyle "HAKARETTİR"
61>34' Alıntı:hemen eleştiriler başlamış, iyide üretilen her çözüme bi kulp takmakla bu iş olmazki, fakültelerdeki öğretmen adayı sayısının fazla olmasından biz yakınmadıkmı, fosilleşmiş beyinlerden kurtulmanız gerektiğini defalarca biz yazmadıkmı bu sayfalarda, nasıl insanlarız, herşeye karşı da "istemezük" yaklaşımıyla gidersek bakanı da kendimizden bıktırırz, öğrenciyide.. öğretmenin tatili 5 aya çıkacak gibi bi saçmalığa imza atacak olsa bu bakanlık merak ediyorum kaç kişi "bu iş yanlıştır arkadaş" der.. dört dörtlük olmasada iyi bir adım. sırf 3000 TL maaşa aldığı için odasında fal açıp emeklliği aklının ucundan bile geçirmeyen çok idareci var bu ülkede!!!
+1.hayalcisuat' Alıntı:Bu uygulamaya doğru diyen arkadaş...!!! Doktorlar, Mühendisler, Polisler, ve hatta İmamlar da 5 yılda bir yeterlilik sınavına giriyorlarsa uygulama doğrudur... yok böyle birşey yok sadece öğretmenler giriyorsa bu tek kelimeyle "HAKARETTİR"
:+1: :alkis:ecevahir' Alıntı:MEB ne zamandan beri PLAN yapmaya başlamış ki ? Çok şaşırdım![]()
:alkis:kazuo' Alıntı:+1.hayalcisuat' Alıntı:Bu uygulamaya doğru diyen arkadaş...!!! Doktorlar, Mühendisler, Polisler, ve hatta İmamlar da 5 yılda bir yeterlilik sınavına giriyorlarsa uygulama doğrudur... yok böyle birşey yok sadece öğretmenler giriyorsa bu tek kelimeyle "HAKARETTİR"
Yahu şu dünyada insan hayatından önemli başka şey var mı? Neden insan hayatıyla oynayan doktorları beş yılda bir sınava almıyorsunuz? Gücünüz yetmiyor mu yoksa?
Ulan nasıl bir bakanlıksa çalıştığımız, tüm problemleri öğretmene yüklüyor. Sistemde sorun olduğu akıllarının uçundan bile geçmiyor. Sen öğretmenin feriştahını da getirsen bu sistem de başarı elde edemezsin güzel kardeşim, anlayın artık bunu.
Phascolarctos cinereus' Alıntı:bakanlıktakiler de zeka testine girsin, yarısı 100 ü geçsin ben her türlü sınava girerim. bu planlamanın 80-90 yılları arası yapılmış olması gerekirdi.