Mebi Eba arasındaki fark?

Kodla Büyü

hastasıyız dede 01

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ortaokul öğrencilerine yıllardır hep ebadan bahsettik, şimdi Mebi tanıtımları yapmamız isteniyor, Eba dersler menüsünde ki konu anlatımları ile Mebi deki konu anlatım videoları aynı mı?
Şunu merak ediyorum aslında Mebi deki videolar aslında eba alt yapısındaki videolar da Mebi de sadece farklı dizayn edilmiş gibi bir durum mu var?
neden iki ayrı sistem var?

Mebi de yapay zeka desteği var öğrencinin seviyesini tespit edip içerikler sunuyor bir nevi eğitim koçu. Bir konuyu kavradığına emin olana kadar benzer içeriklerle kişeye özel seviyesine uygun planlama yapıyor

Mebi de yapay zeka desteği var öğrencinin seviyesini tespit edip içerikler sunuyor bir nevi eğitim koçu. Bir konuyu kavradığına emin olana kadar benzer içeriklerle kişeye özel seviyesine uygun planlama yapıyor
sunduğu içerikler eba içerisindeki verilerden farklı mı, yoksa alt yapı olarak ebadaki verileri mi sunuyor?

öğrenciye hangisi daha faydalı ise onu önerelim o yüzden soruyorum?
sanki ebada daha çok konu anlatımı var, mebi de yapay zeka var, eğer içerikler artar ise ileride mebi daha kullanışlı olabilir.

MEBİ sanırım müfredata eş zamanlı ilerliyor. Geçen hafta 3 konu vardı tüm sınıflar düzeyinde. Ama EBA'yı tam verimle kullanmaya alıştıramamışken MEBİ işi biraz kafa karışıklığına yol açar.

MEBİ sanırım müfredata eş zamanlı ilerliyor. Geçen hafta 3 konu vardı tüm sınıflar düzeyinde. Ama EBA'yı tam verimle kullanmaya alıştıramamışken MEBİ işi biraz kafa karışıklığına yol açar.
ben tm tersini gördüm, eba müfredatla dah uyumlu mebi dehenüz fazlaiçerik yok, hatta sadece 5 ve 6 lar için içerik var onlarda yetersiz.

ben tm tersini gördüm, eba müfredatla dah uyumlu mebi dehenüz fazlaiçerik yok, hatta sadece 5 ve 6 lar için içerik var onlarda yetersiz.
Aslında ben yanlış ifade etmiş olabilirim ama sizin söylediğinizi söylemek istedim hocam. Şuan için her sınıf düzeyinde sadece 3 konu vardı. Yani içerikler yetersiz zamanla hafta ilerledikçe ekleniyor sanırım

mebi ile ebadaki içerikler farkli. ebadakiler suan icin daha iyi ve daha fazla. sonrasını görmek gerek.

ilksms
Geri