noktanet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 737 2 Mayıs 2012 #1 Bugün Mebbit Konferans vardı başlamadı diyor giriş yapınca haberi olan varmı acaba?
caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,547 3 Mayıs 2012 #5 Dün katılan arkadaşlar içerik hakkında bilgi verebilirler mi?
E egitimci34 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 493 9 Mayıs 2012 #6 mebbit hala hayatta mı arkadaşlar ? ben ilk derse katılmıştım daha sonraki derslere katılamadım. şu anda giriş yapamıyorum... şifremi kabul etmiyor. üyeliğim düşürülmüş olabilir mi bilgilendirmeden ?
mebbit hala hayatta mı arkadaşlar ? ben ilk derse katılmıştım daha sonraki derslere katılamadım. şu anda giriş yapamıyorum... şifremi kabul etmiyor. üyeliğim düşürülmüş olabilir mi bilgilendirmeden ?
M mithataker Site Gezgini Mesajlar 47 9 Mayıs 2012 #7 Mebbit sadece 30 kişiyle devam ediyor şu anda ama hat kesildi ben de giremiyorum konuşulan konu uzaktan eğitim
Mebbit sadece 30 kişiyle devam ediyor şu anda ama hat kesildi ben de giremiyorum konuşulan konu uzaktan eğitim
E egitimci34 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 493 9 Mayıs 2012 #8 sadece 30 kişi ile devam ediyor demek diğerlerinin kullanıcı adı ve şifresi geçersiz mi demek oluyor hocam yoksa sadece katılan kişi mi 30
sadece 30 kişi ile devam ediyor demek diğerlerinin kullanıcı adı ve şifresi geçersiz mi demek oluyor hocam yoksa sadece katılan kişi mi 30
gececi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 397 9 Mayıs 2012 #9 30 kişimi, öss kpss şifreleri anlatılıyor heralde...:d