B Bekiru Üye Mesajlar 5 9 Şubat 2010 #1 VBScript penceresi açılıyor açtığınız pencere sistem tarafından açılan bir pencere değiğldir. yeniden açmak için giriş sayfasına yönlendiriliyorsunuz diyor ve mebbis teki bölümün giriş sayfası tekrar açılıyor. nasıl çözebilirim?
VBScript penceresi açılıyor açtığınız pencere sistem tarafından açılan bir pencere değiğldir. yeniden açmak için giriş sayfasına yönlendiriliyorsunuz diyor ve mebbis teki bölümün giriş sayfası tekrar açılıyor. nasıl çözebilirim?
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,231 9 Şubat 2010 #2 bütün internet explorer pencerelerini kapatıp, internet özelliklerinden geçici internet dosyalarını temizleyin
bütün internet explorer pencerelerini kapatıp, internet özelliklerinden geçici internet dosyalarını temizleyin
M Must@f Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 449 9 Şubat 2010 #3 Bende giremiyorum. Anadolu Lisesi Atama başvurumu yapacaktım.
B bilerzen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 2 Ekim 2011 #4 probleminizi nasıl çözdünüz acaba? isikayhan hocam dedğini yaptım ama değişen bişey olmadı...