Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar mebbis ten hizmet puanımı hesapla diyorum şöyle bir hata mesajı veriyor (personelin kayıtlarında Kurum Kodu Bulunamayan bir kayıt bulundu. Kurum kodu: 722502 Hizmet Puanı Hesaplanamaz.) sizdede aynı problem varmı sebebi nedir?
şuan itibariyle mebbis hizmet puanım sıfır gözüküyor....bizim birşey yapamız gerekiyor mu? idareye bilgi verme il mem e gitme,,,yoksa kendiliğinden düzelir mi? bekleyeyim mi?
Arkadaşlar kişisel bilgilerimi kontrol etmek için mebbise girdim, "kurum bilginiz değişmiş görünüyor şifrenizi yeniletin" diyordu. Müdür yardımcımıza durumu ilettim, yeni şifre tanımlayıp size haber vereceğim dedi. Geri aradığında telaşlanmıştı müdür yardımcısı. Bana şifre tanımlayamadığını çünkü kurumun personel listesinde ismimin çıkmadığını söyledi. Özlükle görüştüğünü çözüm bulmaya çalıştıklarını, hiç böyle bir durumla karşılaşmadığını ifade etti.
Çözüm de bulunamadı henüz. MEBBİS beni resmen silmiş Aramızda böyle fantastik bir hatayla karşılaşan oldu mu acaba?
Bu arada aman bilgilerinizi ara sıra kontrol edin işi şansa bırakmayın diyorum...