Mebbis BTR görevlendirmesi ne olarak görünüyor?

Kodla Büyü

cilekes_ogrt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bildiğiniz üzere görevlendirmeler iki şekil oluyor birincisi Tam Zamanlı yani kendi okulunda hiç bir derse girmeden tamamen görevlendirildiğin okulda ikincisi kendi okuldaki dersin üzerine ders saati tamamlama yoluna giderek, biz bilişim öğretmenleri okulundaki derse girme zorunluluğu olduğu için mebbiste ders tamamla olarak işlenmesi gerekmiyor mu tam zamanlı görevlendirme de gittiğin okulun hizmet puanını alırken , ders saati tamamlamada da kendi okulunun hizmet puanını alıyorsun mantıklı olan kendi okulumuzda derse girdiğimiz için ders saati tamamlama görevlendirmesi değil midir?

Sizden ricam mebbis sisteminizi kontrol eder misiniz?Sistemden hizmet puanı hesaplattırdığınızda görevlendirildiğiniz okulun adı çıkıyorsa TAM ZAMANLI görevlendirilmişsiniz demektir

ben 3 senedir görevlendirildiğim okulun puanını alıyorum. Kendi okulum yibo fen lisesine gidiyorum her sene 6 puan kaybım var, milli eğitime kaç kere gittim izah ettim anlayan yok. bu sene bıraktım artık kendi okuluma görevlendirildim.

Saçma, kendi okulumda derse giriyorum, nöbet tutuyorum her türlü kahrını çekiyorum lakin görevlendirildiğim lisesinin puanı alıyorum. izah edemedim, bu sene fırsatını buldum ve okulumdan ayrılmadım.

Hocam hizmet puanınızı düşürecekse hiç işlemesinler :D hiç birşey olmaz 3 senedir böyle çalışıyordum ilk defa böyle birşeyle karşılaştım

BBNET
Geri