Mebbis- Başvuru İşlemleri- Genel Bilgiler Bölümü Güncelleme

Kodla Büyü

Morris

Site Gezgini
Sayın Hocalarım Merhaba, Mebbis- Başvuru İşlemleri- Genel Bilgiler Bölümündeki Lisans Düzeyinde Mezun Olduğu Yüksek Okul Programını Nasıl Güncelleyebiliriz. Diğer Kişisel Bilgiler Bölümünde Güncellediğim Eğitim Bilgilerini Genel Bilgiler Bölümünde Göremiyorum, İl Özlük ve Mebbis Yöneticisi Sorunu Çözemedi, Teşekkürler.

Sayın Hocam,

İl Kullanıcısı ile giriş yapıp E-Personel Modülünden personel bulunur. Bilgi Girişi + Öğrenim Bilgileri kısmından değişiklik yapılabilir. Tüm butonlar aktif.

İyi çalışmalar.

Sayın Habib Hocam,
Mebbisdeki Kişisel Bilgiler Bölümündeki Öğrenimle İlgili Tüm Bilgileri Güncelleye Bildik. Tek Sıkıntı Mebbisde Başvuru İşlemleri Bölümünde Genel Bilgiler Bölümündeki Lisans Düzeyinde Mezun Olduğu Yüksek Okul Programını Değiştiremediler. İl Özlük, Atama , Mebbis Yöneticisi Birbirine Pası Atıyor...

Teşekkür Ederim, İyi Çalışmalar.

Morris' Alıntı:
Konu Hakkında Bilgisi Olan Var Mı Acaba?
Sayın Hocam,

Yukarıda söylediğin yerden yapılıyor. Başka yerden yapılma ihtimali yok. İl MEBBİS Yöneticinizle görüşün ve söylediğim yerden yapılacağını söyleyin.

İyi çalışmalar.

arkadaşlar mebbise girip başvurulara tıklayınca resimdeki uyarıyı alıyorum. mebbis den yeni şifre aldım ama. sorun ne olabilir?

Ekli dosyalar

• md1.jpg
    md1.jpg
    236.8 KB · Görüntüleme: 1,205
BBNET
Geri