MEB sınavında raporlu olmak

Kodla Büyü

ogretmen006

Süper Üye
Süper Üye
sınav gorevim vardı o gun raporlu oldugum ıcın gidemedim. raporu nereye sunmamız gerekıyor. mebsiste 1 yıl cezalı gorunuyorum

ogretmen006' Alıntı:
sınav gorevim vardı o gun raporlu oldugum ıcın gidemedim. raporu nereye sunmamız gerekıyor. mebsiste 1 yıl cezalı gorunuyorum
Sayın Hocam,

Okula bir dilekçe yazın ve ek olarak raporunuzu ekleyin. Okul İlçeye ilçe de ile yazsın. İl Sınav cezanızı iptal etsin. Cezaları sadece İl MEM kaldırabiliyor.

İyi çalışmalar.

benim de başıma bir keresinde böyle bir durum geldi. Hastaneden aldığım belgeyi dilekçeme ek olarak okul müdürlüğüne verdim onlar da milli eğitime gönderdi bir sonraki sınavda görev çıkmıştı..

madem her şey sistem üzerinden dönüyor, acaba okul idaresi de dahil yöneticiler neden sistemden göremiyorlar

impetus23' Alıntı:
Sağlık Bakanlığının sistemi ile bizim sistem birbirinden tamamen faklı Hocam. Tüm kurumlarda E-Devlet altında tek sistem ve tek veritabanı kullanmak lazım ama yakın zamanda olacağı gözükmüyor.

habibocak' Alıntı:
impetus23' Alıntı:
Sağlık Bakanlığının sistemi ile bizim sistem birbirinden tamamen faklı Hocam. Tüm kurumlarda E-Devlet altında tek sistem ve tek veritabanı kullanmak lazım ama yakın zamanda olacağı gözükmüyor.

ben de işte "çok zor olmasa gerek şimdiye yapmaları lazım" gibi bir sitemde bulundum habib hocam :)

BBNET
Geri