S sonix Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 303 Dün 16:04 da #1 Arkadaşlar meb robot ta danışman olarak görevim var. İzinli sayılıyor muyum yoksa ilçeye yazı yazıp onay mı alacağız? Not:Aynı ilçedeyim
Arkadaşlar meb robot ta danışman olarak görevim var. İzinli sayılıyor muyum yoksa ilçeye yazı yazıp onay mı alacağız? Not:Aynı ilçedeyim
Y yildiray75 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,347 Dün 21:55 da #2 sonix' Alıntı: Arkadaşlar meb robot ta danışman olarak görevim var. İzinli sayılıyor muyum yoksa ilçeye yazı yazıp onay mı alacağız? Not:Aynı ilçedeyim Genişletmek için tıkla ... görevli olduğunuz resmi yazıyla geldiğinde o yazıda tarih , izin ve ekders ile alakalı bilgi yazar hocam.
sonix' Alıntı: Arkadaşlar meb robot ta danışman olarak görevim var. İzinli sayılıyor muyum yoksa ilçeye yazı yazıp onay mı alacağız? Not:Aynı ilçedeyim Genişletmek için tıkla ... görevli olduğunuz resmi yazıyla geldiğinde o yazıda tarih , izin ve ekders ile alakalı bilgi yazar hocam.
B bilisimmeslek Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,434 Dün 22:05 da #3 yildiray75' Alıntı: görevli olduğunuz resmi yazıyla geldiğinde o yazıda tarih , izin ve ekders ile alakalı bilgi yazar hocam. Genişletmek için tıkla ... En son bir yazı görmüştüm hizmetiçi eğitim dışında bu tür faaliyetler için ek ders yapılmış sayılmayacak diye. Doğru mu acaba bilgisi olan var mı
yildiray75' Alıntı: görevli olduğunuz resmi yazıyla geldiğinde o yazıda tarih , izin ve ekders ile alakalı bilgi yazar hocam. Genişletmek için tıkla ... En son bir yazı görmüştüm hizmetiçi eğitim dışında bu tür faaliyetler için ek ders yapılmış sayılmayacak diye. Doğru mu acaba bilgisi olan var mı