Monkey D. Luffy
Site Gezgini
Veri toplama modülü üzerinden "Python Eğitici Eğitimi Başvuru Formu" bulunmakta. Daha önceden Python eğitimi alanlar sertifikalarını veya transkriptini yükleyebilirler.
hocam o başvurular hizmetiçi eğitim modülünde var.Python eğimi almayanlar (almamış olup ta almak isteyenler) başvuramıyor mu ?
Python eğitimine katılan öğretmenler ile yazılım konusunda tecrübeli öğretmenlerin belirlenmesine yönelik olarak düzenlenmiştir.
Hocam burada yazıyor değim gibi. İlk olarak o eğitimi almanız gerekiyor. O eğitim haricinde aldığınız python eğitimlerini de soruyor.Ben Python eğitimini de aldım. Eğitici eğitimine de başvuru yaptım. Özelde aldığınız Python eğitimleri varsa onlarında sertifikalarını girin bir şansınızı deneyin isterseniz.
Kamera gerekli şeklinde anladım. hocam son dakika açıklamaları çok kötü bence.Webcam olmayanlar sınava giremeyecek mi acaba?
Telefonunuzu webcam olarak kullanabilirsiniz. Youtube'da birçok video var.Webcam olmayanlar sınava giremeyecek mi acaba?
ben de bu kursun adını buradan gördüm. @Monkey D. Luffy hocam olmasa haberim olmayacaktı.Ne ara veri topladılar da ne ara kamera açık sınav yapıyorlar.![]()
Teşekkürler hocam. Webex hem bilgisayar hem de telefon üzerinden eş zamanlı açılabiliyormuş. Aslında buna da gerek yokmuş. Toplantıya telefondan, sınava bilgisayardan girdim. Sıkıntı olmadı.Telefonunuzu webcam olarak kullanabilirsiniz. Youtube'da birçok video var.
Anında söylüyor sonucunereden öğrendin?
Submit quiz dediğinde sonuca yönlendirdi. Sayfanın biraz altında yazıyornereden öğrendin?