Meb Okullar İçin Yeni Temalar Koymuş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ares24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ares24

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bugün kullanıcı paneline girdim yeni temalar koymuşlar uyguladım gayette güzel oldu bi bakın derim

Mavi olanı uyguladim sanırım artık kullanabiliyoruz o temalardan istediğimizi anaokulları için olan güzel olmus

İlkokul için tema 2 , ortaokul için tema 3'ü uyguladım. Tema 2'de ''İ'' harfi karakter hatası var.

habibocak' Alıntı:
Arkadaşlar şu anda test aşamasında.

hocam seçtiğiniz tema 23.10 tarihinde aktif olacaktır diyor, o tarihten sonra temamızı sürekli dğeiştirebilirmiyiz yoksa seçtiğimiz temayı mı sadece kullanabileceğiz?

Tema 3 hoş gibi dursa da Bağlantılar bölümü nedir öyle, sayfanın neredeyse yarısını kaplamış. Bence gereksiz büyük ve hoş durmuyor. Sırf bu yüzden tema 4'ü seçtim. Daha sade ve hoş gözüküyor. Bir de temalarda Türkçe karakter problemi var gibi gözüküyor. Bu da test aşamasından sonra düzelir inşallah.

Sonuç olarak güzel bir çalışma olmuş. Böyle bir çalışma ileride çok daha güzellerinin olacağının habercisidir. Tebrik ediyorum...

il/ilçe memlerin teması olan tema4 başarılı ancak diğerlerinin üzerinde daha çalışılması lazım.

Türkçe karakterlerdeki sıkıntı gözümü tırmalıyor resmen...

Mavi temada hala türkçe karakter sıkıntısı görülüyor...

Mavi temayı kullanmaya başladık, şu an için Türkçe karakter sorunu yok. Yeni temaların mobil uyumlu olmaları çok iyi olmuş. Eski kırmızı temada, siteyi mobilden açınca menülere tıklamak ve açmak vs. zor oluyordu..

BBNET
Geri