Meb logolu Flash saat ve flash takvim..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan blnt01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

blnt01

Üye
Bazı arkadaşlar bu materyalleri istemişler ama geçmiş zaman içinde forum içerisinde mevcut olan dosya silinmiş...Sitelerine eklemek isteyen arkadaşlar için elimde olan flashları paylaşmak istedim...

Saat ve takvimin örnek modeli için http://www.21kasim.meb.k12.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Hocam paylaşımınız için teşekkürler. 21 Kasım ilköğretim okulunun sitesinden indirdiğim takvim ve ssat swf dosyalarını, Rapid problemi olanlar için buraya ekliyorum.

Ekli dosyalar

asli_1185' Alıntı:
teşekkürler bülent. seni burada görmek güzel...:)

Dünya küçük ama net daha küçük :lol: Ama ben senle konuşmuyom :sleep: Mercimekli köfte ile börekleri tek başınıza yediniz :cry:

Çalışmayı yapan arkadaşa ve ayrıca link veren arkadaşa teşekkürler :alkis: Rapidden bizi kurtarmış.

Teşekkürler hocam, ancak saatin sol üst tarafında "actions" yazıyor. Yazısız olan var mı acaba elinizde ?

hocam elinize sağlık teşekkürler özellikle de rapid sorunu olanlar için çok makbule geçti :D

çok teşekkürler elinize sağlık. buarada teşekkür mesajını bi gönderemedim 3 kere giderse kusura bakmayın

hocam paylaşım için TEŞEKKÜRLER FAKAT BU SAAT İNTERNET EXPLORER DE GÖRÜNMÜYOR MOZİLLA DA GÖRÜNÜYOR. NASIL DÜZELTEBİLİRİZ BU SORUNU

BBNET
Geri