meb.k12.tr yönetim paneli

Kodla Büyü

tolgahan0010

Seçkin Üye
Seçkin Üye
meb in okul web siteleri yönetim paneline okul kullanıcı adı ve şifreyi doğru giriyorum fakat tekrar şifre girme ekranını sıfırlıyor. hatalı kullanıcı adı yada şifre diye mesajda gelmiyor. yani kullanıcı adı ve şifreyi doğru girmeme rağmen tekrar ekranı sıfırlıyor. böyle bir problem daha önce yaşayan oldumu? acaba geçici bi problem mi?

slm arkadaşlar,
ftp kullanıcı adı ve şifresini okul yönetimi hatırlamıyor ftp kul adı ve şifresine nasıl ulaşabilirim?

sedabote arkadaşım ilkönce www.meb.k12.tr adresine gir daha sonra yönetim paneline tıkla açılan pencerede ilsis kullanı adı yazan yere okulun kurum kodunu yaz daha sonra ilsis şifresini yaz GÜVENLİK KODUNUNU DA YAZDIKTAN SONRA OTURUMU AÇ ftp şifremi unuttum diye bir bölüm var oraya tıkla daha önceden belirttiğiniz maile ftp şifresi gelir yok o mail adresinide unuttuk diyorsanız yine aynı sayfada tanımlar kısmından bulabilirsiniz mailideğiştirmek isterseniz meb.k12.tr uzantılı mail adresinizi girmek gerekebilir. Umarım yardımcı olmuşumdur.

serkan hocam dediğiniz yolu daha önce denedim,fakat okulun mail adresi şifresinide bilmiyorlar.o sistemde yönetim panelinden ulaşabiliyormuyuz,tanımlar kısmından ben baya inceledim ama onu gözden kaçırmışım .

teşekkürler...

bu gün tanımlar kısmına baktım serdar hocam ama sadece okulla ilgili işte kurum kodu,okul ismi gibi bilgiler var ftp kul adı ve şifresi yazmıyor.Başka nasıl ulaşabilirim ftp kul adı ve şifresine acaba?

BBNET
Geri