meb.k12.tr uzantılı adresin dns adresini değiştirebilirmiyiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mudamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mudamet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
meb.k12.tr uzantılı adresin dns adresini değiştirebilirmiyiz? yani mebin verdiği alan adını meb dışından aldığımız bi alanda (host da) kullanabilir miyiz ??
inşallah bilen biri vardır ???

bilen yok galiba. hem sordum ama ben sanmıyorum böyle birşey olacağını. meb in meb.k12.tr için bi kontrol paneli olduğunu da görmedim ben. mecbur alacaz bi alan adı :(

meb dns i kendi veriyor meb.k12.tr uzantılı adresin okul adını değiştirdiğinizde yine otomatik olarak değiştiriyor siz müdahalede bulunamıyorsunuz. meb.k12.tr için yönetim paneli yok bilgisayarınızda html leri oluşturup ftp ile meb e atacaksınız mecburen. k12 alan adı aldığınızda meb.k12.tr deki index sayfanızı yönlerdirebilirsiniz veya isterseniz okul web adresleri listesine yeni adresinizi (k12 yi) kayıt edebiliyorsunuz.

nasılsa meb.k12.tr li siteden nereyi açarsanız açın adres satırında yazan kısım ve title değişmediği için yeni bi adres almayayım dedim. ilk önce meb.k12.tr li adresimin dns adresini değiştirip dışardan aldığım alanda kullanmayı istedim, olmadı :( . sonra alan adı almadan direk server numarasını 175.148...... kullanmak istedim o da olmadı :(. son çözüm olarak da host aldığım şirketten ücretsiz olarak bi subdomain aldım, sağolsunlar :). nasılsa adres satırı ve title değişmiyo. sadece linke tıklayacağınız zaman tarayıcının altında şirketin adının geçtiği subdomain görünüyo. bu şekilde şimdilik çözdüm. sizle de paylaşayım dedim derdimi ve çözümünü. :)

Bende ücretsiz co.cc uzantılı domain edindim onu kullanıyorum. meb.k12.tr den yönlendirme yaptım. Fakat sonradan herhangi bir sorun yaşarmıyız. co.cc alan adı kullanan var mı?

BBNET
Geri