meb.k12.tr problemlerim lütfen yrdm.

Kodla Büyü

ibrahim_hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mrb arkadaşlar.şöyle sıkıntılarım var:
ilk olarak okulum ortaokuldu ilkokul oldu yeni alan adı almam gerekli mi bu durumda?

ikinci olarak ben yönetim panelinine ilk girişimden sonra-sonraki girişimde ip uyumsuzluğu problemi yaşadım ardından doğrulama maili göndermelerini istedim bu noktada yeni mail adresini yazınca kayıtlı değil diyor-eskisini yazınca o maile ulaşamıyorum kapatıldı çünkü-başarı ile gönderildi demesine rağmen ulaşım söz konusu değil.ne yapmam gerekir?

ve son olarak yeni alan adı alırken mebbis kullanıcı adını yazıyorum peşinden şifreyi bu durumda da özel karakter kullanmayın diyor.bu noktada ne yapmam gerekiyor.

valla çok saçma geldi bana şu yönetim panaline ulaşma işi...

ibrahim_hoca' Alıntı:
mrb arkadaşlar.şöyle sıkıntılarım var:
ilk olarak okulum ortaokuldu ilkokul oldu yeni alan adı almam gerekli mi bu durumda?

ikinci olarak ben yönetim panelinine ilk girişimden sonra-sonraki girişimde ip uyumsuzluğu problemi yaşadım ardından doğrulama maili göndermelerini istedim bu noktada yeni mail adresini yazınca kayıtlı değil diyor-eskisini yazınca o maile ulaşamıyorum kapatıldı çünkü-başarı ile gönderildi demesine rağmen ulaşım söz konusu değil.ne yapmam gerekir?

ve son olarak yeni alan adı alırken mebbis kullanıcı adını yazıyorum peşinden şifreyi bu durumda da özel karakter kullanmayın diyor.bu noktada ne yapmam gerekiyor.

valla çok saçma geldi bana şu yönetim panaline ulaşma işi...

Sayın Hocam,

meb-k12-tr-f122/yeni-site-mebweb-ile-ilgili-tum-soru-ve-cevaplar-t100752.html

burayı biraz incelersen iyi olur.

yeni alaln adı oluşturuken mebbis şifresini kullanıyoruz burada özel karakterler girilmemesi uyarısı çıkıyor burda özel karakterden kastı nedir?

bizdede ayısı oldu Mebbis Şifresini değiştirdik alan adını öyle aldık. özel karakter kullanmayın mebbis şifresinde.

BBNET
Geri