Mistik Site Gezgini Mesajlar 65 26 Kasım 2012 #1 okula @meb.k12.tr uzantılı mail adresi almak için nereye mail atmalıyız , ulaşmalıyız ? Yardımcı olun acilll
okula @meb.k12.tr uzantılı mail adresi almak için nereye mail atmalıyız , ulaşmalıyız ? Yardımcı olun acilll
Metehan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,356 26 Kasım 2012 #2 İl Milli Eğitim Bilişim himetleir bölümüne başvurun hocam. onlar ilgilenirler konuyla. ben kendimede aldım bi tane
İl Milli Eğitim Bilişim himetleir bölümüne başvurun hocam. onlar ilgilenirler konuyla. ben kendimede aldım bi tane
Mistik Site Gezgini Mesajlar 65 26 Kasım 2012 #3 Metehan' Alıntı: İl Milli Eğitim Bilişim himetleir bölümüne başvurun hocam. onlar ilgilenirler konuyla. ben kendimede aldım bi tane Genişletmek için tıkla ... onlar ilçeyi arayıp bi adrese mail atmanız gerekiyor demişlerde hangi adres bilmiyoruz hocam
Metehan' Alıntı: İl Milli Eğitim Bilişim himetleir bölümüne başvurun hocam. onlar ilgilenirler konuyla. ben kendimede aldım bi tane Genişletmek için tıkla ... onlar ilçeyi arayıp bi adrese mail atmanız gerekiyor demişlerde hangi adres bilmiyoruz hocam
Metehan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,356 26 Kasım 2012 #4 adresi vermişlerdir mutlaka ilçede problem vardır hocam. bir günde açıyorlar maili...
habibocak Üye Mesajlar 0 26 Kasım 2012 #5 Metehan' Alıntı: adresi vermişlerdir mutlaka ilçede problem vardır hocam. bir günde açıyorlar maili... Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, http://www.habibocak.com/haber_detay.asp?haberID=186 veya meb-k12-tr-f122/yeni-site-mebweb-ile-ilgili-tum-soru-ve-cevaplar-t100752.html buradan 14. Maddeyi işinize yarar umarım. Ayrıca Bakanlıktan eposta şifresini siz değil İl MEM istemesi daha uygun olur.
Metehan' Alıntı: adresi vermişlerdir mutlaka ilçede problem vardır hocam. bir günde açıyorlar maili... Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, http://www.habibocak.com/haber_detay.asp?haberID=186 veya meb-k12-tr-f122/yeni-site-mebweb-ile-ilgili-tum-soru-ve-cevaplar-t100752.html buradan 14. Maddeyi işinize yarar umarım. Ayrıca Bakanlıktan eposta şifresini siz değil İl MEM istemesi daha uygun olur.