Meb.k12.tr lerin açılmama nedeni

Kodla Büyü

aliu_71

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar daha önce de şahit oldum.ne zaman atama ya da tayin dönemi olsa okul siteleri çalışmıyor.acaba millet gideceği okulu araştırmaasın gözü kapalı gitsin diye mi böyle yapıyorlar?

benim düşüncem böyle...

eğitimin öncüsü bir kurumun bu kadar vurdumduymaz bir tavır takınması beni deli ediyor. kimse bunun farkında değil mi? hangi sebeple bir server kapatılabilir, tasarruf ediyolar elektrikten heralde.... :verymad: :verymad: :verymad: :-1:

MEB'de Bilişim kavramı bu kadar kötü yönetilemezmiş ben onu anladım.

bence kpss atamalar yapılırken tıkanmaları azaltmak ve hızı artırmak için olabilir .... veya arkadaşımızın dediği gibi fişi çekiyorlar elektrik tasarrufu için :mrgreen:

bi kaç haftadır kpss yle ilgileniyorlar bu ne yaa

zaten sinir oluyorum zZORUNLU FORMATÖRLÜĞE ŞİMDİDE SİTE AÇILMIYOR

okulda site neden açılmıyor sorularıyla biz karşılaşıyoruz sanki benim hatammış gibi!!!!

formatör yaparken düşündükleri gibi bunları da düşünseler

ben formatörüm aksamları sıtede guncelleme yapamıyorum bence meb okulları serbest bıraksa ozel server kullansak fena olmaz

ben formatörüm aksamları sıtede guncelleme yapamıyorum bence meb okulları serbest bıraksa ozel server kullansak fena olmaz

ftp.meb.k12 ye giriyorum kurum kodu ve şifremle ama günlerdir siteye giremiyorum dosyalara ulaşamıyoruz neden acaba baka okullar varmı şuan için

ben okul sitemizi güncelliyordum o yüzden sayfa açılmıyor sanmıştım. Ne ataması var ki bugün siz de de mi site görünmüyor

BBNET
Geri