M maviakdenizim Aktif Üye Mesajlar 190 21 Kasım 2012 #1 arkadaşlar okulumuzun eskiden almış olduğu ......@meb.k12.tr li mail adresinin şifresini unuttuk?nasıl öğrenebiliriz?
arkadaşlar okulumuzun eskiden almış olduğu ......@meb.k12.tr li mail adresinin şifresini unuttuk?nasıl öğrenebiliriz?
titan1905 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 393 21 Kasım 2012 #2 maviakdenizim' Alıntı: arkadaşlar okulumuzun eskiden almış olduğu ......@meb.k12.tr li mail adresinin şifresini unuttuk?nasıl öğrenebiliriz? Genişletmek için tıkla ... mebbis şifresi hocam..
maviakdenizim' Alıntı: arkadaşlar okulumuzun eskiden almış olduğu ......@meb.k12.tr li mail adresinin şifresini unuttuk?nasıl öğrenebiliriz? Genişletmek için tıkla ... mebbis şifresi hocam..
ses Site Gezgini Mesajlar 58 21 Kasım 2012 #3 hocam mebbis şifresi ile giriyorum olmuyor acaba, her il farklı şifre vermiş olabilir mi?
sami55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 753 21 Kasım 2012 #4 hocam ilde varmış bu şifreler irtibata geçince veriyorlar. Ben daha önce bakanlığa yazdım il dedi önce bize söyleseydiniz bizde var her türlü şifreniz dedi...
hocam ilde varmış bu şifreler irtibata geçince veriyorlar. Ben daha önce bakanlığa yazdım il dedi önce bize söyleseydiniz bizde var her türlü şifreniz dedi...