Meb.k12 deki yardım videoları

Kodla Büyü

mebbis

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Meb panele girdiğimizde her menüye tıkladığımızda yardım seçeneğinden çıkan yardım videoları var. bunları indiren oldumu hiç. Varsa buradan paylaşabilirmisiniz.

habibocak hocam çok teşekkürler çalışmalarınız için Allah razı olsun fakat neden bazılarını indirebilip bazılarını indiremiyoruz hepsini indiremiyormuyuz yukarıda verdiğiniz adrese girdiğimde o şekilde gözüküyor

hamuş' Alıntı:
habibocak hocam çok teşekkürler çalışmalarınız için Allah razı olsun fakat neden bazılarını indirebilip bazılarını indiremiyoruz hepsini indiremiyormuyuz yukarıda verdiğiniz adrese girdiğimde o şekilde gözüküyor
Sayın Hocam,

Yarın indirme linklerini ekleyeceğim.

Umarım Faydalı oluyordur.

habibocak' Alıntı:
hamuş' Alıntı:
Sayın Hocam,

olmaz mı hocam ne demek hakkınızı helal edin çok sıkışık bir zamanda birde bu siteyi değiştirme geldi inanın çok faydalı oluyor birde açarken bazı programları istiyor deyip açmıyor eklediğiniz yayınları bu neden olabilir hocam

hamuş' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
hamuş' Alıntı:
Sayın Hocam,

olmaz mı hocam ne demek hakkınızı helal edin çok sıkışık bir zamanda birde bu siteyi değiştirme geldi inanın çok faydalı oluyor birde açarken bazı programları istiyor deyip açmıyor eklediğiniz yayınları bu neden olabilir hocam
Sayın Hocam,

Söylediklerinize katılıyorum. Biz de arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Umarım faydalı oluyoruzdur.

BBNET
Geri