hakanpolatgil' Alıntı:Arkadaşlar explorer 10 var ve meb.jnlp karşıdan yüklenemedi hatası alıyorum. Firefox tan açıncada orada takılıyor ne yaptıysam olmadı katılımsız kurulumları yaptım herşey doğru ama sürekli bu hatayı alıyorum.
Müdür bilgisayarı olduğu için hatırlayamadım şimdi, Pazartesi bi bakayım hocam inşallah o kadar basittir.Suicide' Alıntı:hakanpolatgil' Alıntı:Arkadaşlar explorer 10 var ve meb.jnlp karşıdan yüklenemedi hatası alıyorum. Firefox tan açıncada orada takılıyor ne yaptıysam olmadı katılımsız kurulumları yaptım herşey doğru ama sürekli bu hatayı alıyorum.
windows kullanici adinda tr karakter vardir muhtemelen. k.adini degistirin.
hakanpolatgil' Alıntı:Müdür bilgisayarı olduğu için hatırlayamadım şimdi, Pazartesi bi bakayım hocam inşallah o kadar basittir.Suicide' Alıntı:hakanpolatgil' Alıntı:Arkadaşlar explorer 10 var ve meb.jnlp karşıdan yüklenemedi hatası alıyorum. Firefox tan açıncada orada takılıyor ne yaptıysam olmadı katılımsız kurulumları yaptım herşey doğru ama sürekli bu hatayı alıyorum.
windows kullanici adinda tr karakter vardir muhtemelen. k.adini degistirin.
Antivirüs olarak ne yüklü hocam bilgisayarda?bejndar' Alıntı:Firefox dan denedim iexplorer 11 den de denedim yine olmadı ne yapmalı acaba .Bütün pc lere kurudm sadece 1 tanesi kaldı..