ne yani yalanmı söylüyorumozlem22' Alıntı:@hastasıyız dede: bilgi işlem başkanlığından gelen yazının tarihi 27 şubat 2014![]()
hastasıyız dede' Alıntı:ne yani yalanmı söylüyorumozlem22' Alıntı:@hastasıyız dede: bilgi işlem başkanlığından gelen yazının tarihi 27 şubat 2014![]()
, 1 sene önce aynı içerikte farklı bir yazı gelmiş olamazmı, adanadan arkadaşlar varsa beni onaylayacaklardır.
neginacre' Alıntı:Bu yazı Tekirdağ il MEM tarafından yanlış yorumlandı gibi geliyor bana hocam. Yazının aslında, sadece İl MEM lerinden bahsediliyor bence. İl MEM leri bir süredir yüksek hızlı ve sınırlı bir internet bağlantısı kullanıyorlar ama ilçe MEM ya da okullarda henüz bu internet yok. Hatta bazı okullarda MEB bağlantısı dahi yok.
computing' Alıntı:yazıdan anladığım kadarıyla il milli eğitim müdürlüklerinden bahsediyor okullardan değil.
hastasıyız dede' Alıntı:bu yazı adanaya geleli 1 yıldan fazla oldu.![]()
hocam haklı olabilirsiniz ama o zaman bu adamlar "bakanlığımıza bağlı bütün okul ve milli eğitim müdürlüklerinde" diyebilecek zekaya sahip değiller mi diye düşünmeden edemiyorumcepola' Alıntı:computing' Alıntı:yazıdan anladığım kadarıyla il milli eğitim müdürlüklerinden bahsediyor okullardan değil.
Yazıdan bu sonuç çıkıyor ama okullarda İl Milli Eğitim bünyesinde diye düşünürsek okullarında kapatılmasını İl MEM ler isteyebilir. Bana görede bu yazıya göre İL MEM'in istemesine bile gerek yok okullardaki de kapanmalı sonucu çıkıyor.
Geçen haftalarda bu konu ile ilgili haber yapılmıştı.
http://www.mebpersonel.info.tr/bakanlik/meb-okullardaki-internet-hatlarini-kapattiriyor-h106312.html
amdturion' Alıntı:zamanlama çok manidar:mrgreen: