Meb interneti dışındakiler yasaklanmış!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozlem22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ozlem22

Süper Üye
Süper Üye
Az önce kurumnetten yazı geldi, meb bağlantısı dışında özel bağlantıların kullanılması yasaklanmış, acilen kapattırılacak yazıyor yazıda. daha önce açıldı mı konu bilemiyorum ama okulda özel hat kullananlar varsa haberleri olsun istedim ;)

bilgi işlem grup başkanlığı yazmış yazıyı, bu durumda tüm Türkiyedeki kurumlar için geçerli oluyor ..

Doğru bir karar ama MEB öğretmenler içinde VPN hesabı açmalı, bu haliyle MEB hattını kullanmak işkence.

ya güzel olmuşta bizde iki gündür meb hattı kesilmiş nete giremiyoruz caba bu düzenlemelerden dolayı mı kapalı mı?? bu durumda olan meb hattından nete giremeyenler var mı??

Yok öyle kapatın diye yazılar göndermek 4 mbit hat meb hattımız, özel hattım ise 22 mbit.. Versinler fiber hat kapatalım..

@hastasıyız dede: bilgi işlem başkanlığından gelen yazının tarihi 27 şubat 2014 :)

ozlem22' Alıntı:
@hastasıyız dede: bilgi işlem başkanlığından gelen yazının tarihi 27 şubat 2014 :)
ne yani yalanmı söylüyorum :) , 1 sene önce aynı içerikte farklı bir yazı gelmiş olamazmı, adanadan arkadaşlar varsa beni onaylayacaklardır.

hastasıyız dede' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
ne yani yalanmı söylüyorum :) , 1 sene önce aynı içerikte farklı bir yazı gelmiş olamazmı, adanadan arkadaşlar varsa beni onaylayacaklardır.

yoo yalan söylüyorsunuz demedim ki ben :)) adana kendi içinde öyle bi yazmış olabilir ama Türkiye genelinde bi yazı geldiğini hatırlamıyorum ben :// benim okulumda özel hat yok, o yüzden beni ilgilendiren bi durum da yok ortada, maksat forumdakiler bilgilensin :)))

Bu yazı Tekirdağ il MEM tarafından yanlış yorumlandı gibi geliyor bana hocam. Yazının aslında, sadece İl MEM lerinden bahsediliyor bence. İl MEM leri bir süredir yüksek hızlı ve sınırlı bir internet bağlantısı kullanıyorlar ama ilçe MEM ya da okullarda henüz bu internet yok. Hatta bazı okullarda MEB bağlantısı dahi yok.

yazıdan anladığım kadarıyla il milli eğitim müdürlüklerinden bahsediyor okullardan değil.

Ekli dosyalar

• 27022014-0861980_sayfa_1.jpg
    27022014-0861980_sayfa_1.jpg
    250 KB · Görüntüleme: 869
neginacre' Alıntı:
Bu yazı Tekirdağ il MEM tarafından yanlış yorumlandı gibi geliyor bana hocam. Yazının aslında, sadece İl MEM lerinden bahsediliyor bence. İl MEM leri bir süredir yüksek hızlı ve sınırlı bir internet bağlantısı kullanıyorlar ama ilçe MEM ya da okullarda henüz bu internet yok. Hatta bazı okullarda MEB bağlantısı dahi yok.

valla bilmem ki :///

İl ve ilçelere yasak olan okullara hayli hayli yasak olur bu sebeple okulları da kapsadığını düşünüyorum. :)

computing' Alıntı:
yazıdan anladığım kadarıyla il milli eğitim müdürlüklerinden bahsediyor okullardan değil.

Yazıdan bu sonuç çıkıyor ama okullarda İl Milli Eğitim bünyesinde diye düşünürsek okullarında kapatılmasını İl MEM ler isteyebilir. Bana görede bu yazıya göre İL MEM'in istemesine bile gerek yok okullardaki de kapanmalı sonucu çıkıyor.

Geçen haftalarda bu konu ile ilgili haber yapılmıştı.
http://www.mebpersonel.info.tr/bakanlik/meb-okullardaki-internet-hatlarini-kapattiriyor-h106312.html

hastasıyız dede' Alıntı:
bu yazı adanaya geleli 1 yıldan fazla oldu. :)

evet hocam geçen sene adanaya bu yazının benzeri geldi. bende okula dilekçe verdim yapılması gerekenler diye. kapatmalarınıda belirttim. kendileri bilir idarenin.

cepola' Alıntı:
computing' Alıntı:

Yazıdan bu sonuç çıkıyor ama okullarda İl Milli Eğitim bünyesinde diye düşünürsek okullarında kapatılmasını İl MEM ler isteyebilir. Bana görede bu yazıya göre İL MEM'in istemesine bile gerek yok okullardaki de kapanmalı sonucu çıkıyor.

Geçen haftalarda bu konu ile ilgili haber yapılmıştı.
http://www.mebpersonel.info.tr/bakanlik/meb-okullardaki-internet-hatlarini-kapattiriyor-h106312.html
hocam haklı olabilirsiniz ama o zaman bu adamlar "bakanlığımıza bağlı bütün okul ve milli eğitim müdürlüklerinde" diyebilecek zekaya sahip değiller mi diye düşünmeden edemiyorum

BBNET
Geri