E esra t Site Gezgini Mesajlar 60 16 Mart 2021 #1 MEB Hattından EBA da sorun yaşayan var mı diğer sitelere çok rahat giriliyor ancak EBA ya çok yavaş ya da açılmıyor
MEB Hattından EBA da sorun yaşayan var mı diğer sitelere çok rahat giriliyor ancak EBA ya çok yavaş ya da açılmıyor
timeless Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 388 16 Mart 2021 #2 Evden canlı derslere girişte de "404" hatası veriyor sürekli.
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,091 16 Mart 2021 #3 esra t' Alıntı: MEB Hattından EBA da sorun yaşayan var mı diğer sitelere çok rahat giriliyor ancak EBA ya çok yavaş ya da açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Hizmetiçi eğitimleri okulda boşluklarda izlerim diyordum EBA'nın ana sayfası bile doğru düzgün açılmıyor. Sayfa gelse videolar mümkün değil gelmiyor. Fatih Fiber. Sorun ne bilmiyorum.
esra t' Alıntı: MEB Hattından EBA da sorun yaşayan var mı diğer sitelere çok rahat giriliyor ancak EBA ya çok yavaş ya da açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Hizmetiçi eğitimleri okulda boşluklarda izlerim diyordum EBA'nın ana sayfası bile doğru düzgün açılmıyor. Sayfa gelse videolar mümkün değil gelmiyor. Fatih Fiber. Sorun ne bilmiyorum.
mebbis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 760 16 Mart 2021 #4 Hocam evden ceptende zor açılıyor. Şuan bile.
B btybilişim Aktif Üye Mesajlar 168 16 Mart 2021 #5 esra t' Alıntı: MEB Hattından EBA da sorun yaşayan var mı diğer sitelere çok rahat giriliyor ancak EBA ya çok yavaş ya da açılmıyor Genişletmek için tıkla ... 50 kontenjanın âhıdır. Eğitim Bilişim Ağı ya, tepkisi ondan.
esra t' Alıntı: MEB Hattından EBA da sorun yaşayan var mı diğer sitelere çok rahat giriliyor ancak EBA ya çok yavaş ya da açılmıyor Genişletmek için tıkla ... 50 kontenjanın âhıdır. Eğitim Bilişim Ağı ya, tepkisi ondan.