meb hattı dışında hat kullananlar dikkatine!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dkc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dkc

Aktif Üye
Hocam kime ispatlamaya çalışacaksınız anlayamadım. Bu durumu MEB dahil bilmeyen yok ki zaten.

hemen hemen tüm okullarda var biz olayı aştık 16 mbit lik aldırmak için müdürle kavga ediyoruz :)

Bt odasına meb hattı diğer tüm odalara normal hat. Ama benim önerim hizmetli odalarına da meb hattı olmalı :)

hakanotuken' Alıntı:
Bt odasına meb hattı diğer tüm odalara normal hat. Ama benim önerim hizmetli odalarına da meb hattı olmalı :)
İki hattıda aynı switch ten çıkarıyorum. Meb hattının geldiği modemden DHCP yi kapattım. elle ip verdiğim pc lerde meb hattı diğerlerinde otomatik diğer modemden ip alıyor. bt odasında deep freeze var ve yetkisiz kullanıcıdan oturum açıldığından kesinlikle otomatik ip ye çeviremiyor öğrenciler. bana lazım olursada yetkili oturumdan açıp ip yi otomatik yapıyorum direk diğer hattan çıkışım oluyor. ama eklemek isterim meb hattı 4mbit ve eskisi kadar yavaş değil. tek sıkıntı akılalmaz derecede fazla filtreli olması :)

Okul aile birliği kararıyla idari işlerin daha hızlı yapılabilmesi için alınabilir.

İstanbul - Gaziosmanpaşa'da özel hat kullanmayan okul henüz görmedim :) Sınıflar ve laboratuar MEB geri kalan ise özel hat kullanıyor genelde.
En azından idare, öğretmenler odası v.s. özel hat kullanılabilir.
Aile paketi bence de mantıklı, ancak laboratuarda özel hat kullanan okul pek görmedim. İdareler kendini düşündüğü için,kendine alıyor ve hız düşmesin diye Lab'a vermiyorlar.

BBNET
Geri