meb ftp ye dosya yükleme....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan snow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

snow

Üye
arkadaşlar meb k12 adresini aldım sonra ftp şifresini aldım ve yapılan siteyi ftp atayım dedim açtım içinde zaten bişiler var ,dosyalar var ne değiştirmeye neden silmeye izin veriyo, başak bir okulun sitesi yayınlanıya hemen kaldırmalıyımmm... yeni yapılan siteyi koyamıyorum ne yapmalıyım....

Ekli dosyalar

• FTP.jpg
    FTP.jpg
    131.4 KB · Görüntüleme: 2,347
hocam ekran görüntüsü verdiğiniz örnekten yola çıkarak... bu şekilde dosyalarınızı karşıya yükleyemezsiniz. Sağ üstte SAYFA menüsünde "FTP Sitesini Windows Gezgini'nde Aç" seçeneğine tıklayın artık dilediğiniz dosyayı silip yenisini yükleyebilirsiniz. Resim aşağıda.

Ekli dosyalar

• ftp.JPG
    ftp.JPG
    71 KB · Görüntüleme: 2,336
hocam,
tdemirparmak arkadaşımız göstermiş istediğin yolu, görünüm menüsünden "FTP Sitesini Windows Gezgini'nde Aç" yeterli. Sonra dosyadan oturum aç vs...
bende senin gibi kullanıyorum ama filezilla gibi bir ftp programı kullanırsan daha hızlı olur diye düşünüyorum..

bendeki sorun daha değişik filezilla ile ftpden girip dosyaları çekiyorum üzerlerinde değişiklik yapıp siteye tekrar yüklüyorum fakat sitede değişiklik hiç olmuyor.Sonradan tekrar ftp ye girip kodlarına baktığımda değişikliklerim code kısmında gözükğyor ama sitede tık yok bunun sebebi ne olabilir?

En kolay yolu hocam:
"başlat/programlar/donatılar/windows gezgini" üzerinde sağ tuş/başlat menüsüne tuttur. daha sonra windows gezgininde adres satırına ftp.meb.k12.tr yazıp entera basıyorsun. kullanıcı adı ve şifreni giriyosun, alttaki şifreyi hatırlayı seçip sisteme giriyorsun. bundan sonraki girişlerinde şifre kullanıcı adı istemiyor. rahatça dosyaları kes-kopyala-yapıştır yapabiliyorsun. iyi çalışmalar.

arkadaşlar yeni düzenlediğimiz okul sitemi ftpye yüklemek için, ftpde eski dosyaları sildim. sitemizin dosyalarını yüklerken ftp hata verdi. şimdi hiç bir dosyayı kopyala yapıştır yapamıyorum.sizlerden . acil yardım istiyorumm :(

Herhangi bir klasörün adres çubuğundan ftp ye gir, bilgisayarında işlem yapıyormuş gibi kes yapıştır vb.

BBNET
Geri