Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada bizim BT ciler olarak idam fermanımız verilmiş biz hala bunlarla uğraşıyoruz.Abbas Güçlü Bakanla Görüşecek maillerimizi atmaktan kaçınmayalım.Topyekün bir Gündem oluşturalım.SAygılar
Bugün okulun sitesini güncelleyim dedim, ftp ye girdim kullanıcı adını şifreyi girdikten sonra sayfa görüntülenemiyor . Genel bir sorun mu diye merak ettim, açabilenler var mı?
aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için;
internet seçenekleri-->gelişmiş sekmesinden "pasif ftp kullan" seçeneğini pasif hale getirdim. Nihayet sorun çözüldü.
bu yöntemle ilk basamaktaki şifrelere girdim ama dosyaları tfp dizininde açmaya gelmeden hata verdi. sonra bir daha denedim ilk sayfaya girerken bile olmuyor!!1
valla ben okuldan meb hattından giremiyorum ama evden çok rahat ulaşabiliyorum.dreamweaverdan güncelleme yapayım dedim olmadı okulda ama eve gelince sorun yok
arkadaşlar ftpye bağlanırken bilgiler doğru olduğu halde sürekli 331 Password required for .... ve 530 Login or Password incorrect. hatası alıyorum. nedeni ne olabilir acil yardım lütfeeennn...
sorun hala devam ediyor, flashFXP programını kullansam bile bağlanamıyorum okuldan, yok mu çözümü, ya da nereyi bilgilendirmeliyiz sorunun çözülmesi için.