MEB bilişim topluluğu başvurum kabul edilmiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SoNMeZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SoNMeZ

Seçkin Üye
Seçkin Üye
haberi forumda bir başlıkta görüp başvuru yapmıştım bugün bir mail geldi.
Sayın Bilişim Topluluğu Üyesi, Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Topluluğu başvurunuz kabul edilmiştir. Her Çarşamba 18:30-21:30 arası WEB Meeting yapılacaktır. deniyor.
bakalım nasıl birşey olacak. çıkacağını tahmin etmemiştim ama şimdi de aceba nasıl olacak diye tedirgin oldum.

iyi hakkimizi arayın bari, sadece onların işleriyle ugrasmayın... arada bizlerin durumunuda sorun.... :cry:

Orada bol bol durumumuzu anlatırsınız. Hayırlısı. Galiba bir bizim bölümün derdi var ondan başvuranlar bizim bölümden oluşacak galiba

bu konuda bilgisi olan var mı? acaba konuşulacak konu ya da haftanın konuğu önceden duyurulur mu?

evet bende merak ediyorum nasıl olacak bu iş? ne zaman başlıyor? örneğin bu çarşamba varmı?

başvuru zamanı geçti mi arkadaşlar halen başvuru yapılabiliyor mu...

hayalcisuat' Alıntı:
evet bende merak ediyorum nasıl olacak bu iş? ne zaman başlıyor? örneğin bu çarşamba varmı?

yanlış hatırlamıyorsam ilk oturum 11 nisan yazıyordu. benim asıl merak ettiğim konuların önceden duyurulup duyurulmayacağı. hiç değilse ön bilgi edinirdik. donanımlar tartışılacak falan yazıyordu. bilgi sahibi olmadığım bir donanım hakkında tartışamam ki. ama önceden bilgim olsa hiç değilse araştırıp öğrenme imkanım olur.

BBNET
Geri