DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,930 28 Mayıs 2013 #1 Merhaba , meb.k12 şablona , bakanlık tarafından arada yayınlanan açılır mesajlar gibi bir mesaj eklemek istiyoruz. Bunun bir yolu yöntemi var mıdır? Panelde bu işlem için bir yer bulamadım.
Merhaba , meb.k12 şablona , bakanlık tarafından arada yayınlanan açılır mesajlar gibi bir mesaj eklemek istiyoruz. Bunun bir yolu yöntemi var mıdır? Panelde bu işlem için bir yer bulamadım.
habibocak Üye Mesajlar 0 28 Mayıs 2013 #2 DotCom' Alıntı: Merhaba , meb.k12 şablona , bakanlık tarafından arada yayınlanan açılır mesajlar gibi bir mesaj eklemek istiyoruz. Bunun bir yolu yöntemi var mıdır? Panelde bu işlem için bir yer bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, Maalesef mümkün değil. Çünkü index dosyasına müdahale şansımız yok. İyi çalışmalar.
DotCom' Alıntı: Merhaba , meb.k12 şablona , bakanlık tarafından arada yayınlanan açılır mesajlar gibi bir mesaj eklemek istiyoruz. Bunun bir yolu yöntemi var mıdır? Panelde bu işlem için bir yer bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, Maalesef mümkün değil. Çünkü index dosyasına müdahale şansımız yok. İyi çalışmalar.
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,930 28 Mayıs 2013 #3 Ben de öyle tahmin ediyordum ama belki bir yolu yöntemi vardır diye sormak istemiştim. Teşekkürler sayın hocam.
Ben de öyle tahmin ediyordum ama belki bir yolu yöntemi vardır diye sormak istemiştim. Teşekkürler sayın hocam.
biltek2007 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,648 28 Mayıs 2013 #4 Keşke olsa, böyle bir imkan verseler. Önemli duyurularımızı yapabilsek. Bakanlık yine yapsın ilanlarını, biz de yapabilelim
Keşke olsa, böyle bir imkan verseler. Önemli duyurularımızı yapabilsek. Bakanlık yine yapsın ilanlarını, biz de yapabilelim
E Eslivya Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,268 28 Mayıs 2013 #5 Ya bir de o popup mesajlara bir daha gösterme seçeneği ekleseler! Her seferinde sayfayı kapatmak son derece sıkıcı.
Ya bir de o popup mesajlara bir daha gösterme seçeneği ekleseler! Her seferinde sayfayı kapatmak son derece sıkıcı.