Sayın Hocam,mailicin' Alıntı:
Hocam internetten ulaşabileceğim bir kaynak arıyorum. telefonla olacak iş değil gibihabibocak' Alıntı:Sayın Hocam,mailicin' Alıntı:
Milli Eğitim Müdürlüğünde İstatistik Şubesi var. Orası ile görüşebilirsiniz.
Sayın Hocam,subversaa' Alıntı:Mebbis Meis Sorgu Modülüne ulaşmanız gerekiyor hocam.
Milli Eğitim Müdürlüğünde bir tanıdığınız varsa şifre isteyebilirsiniz. Ancak çok büyük ihtimalle bu mümkün olmayacaktır.
Dilekçe ile başvurmanız gerekir, o da sizi uğraştıracaktır. Ayrıca istediğiniz bilgilerin hepsi gelmeyebilir bile. Tamamen Mebbis'deki kayıtları inceleyecek kişinin keyfine kalmış.
sadece bir çalışmada yer vermke için lazım. Ülke genelinde kaç bil. kaç projeksiyon var gibi bir istatistik lazımesenordelarthe' Alıntı:ciddi bir bilgi istiyorsunuz kimileri buna ilişkin tez yapıyorumarım bizimle de paylaşırsınız
Sayın Hocam,mailicin' Alıntı:sadece bir çalışmada yer vermke için lazım. Ülke genelinde kaç bil. kaç projeksiyon var gibi bir istatistik lazımesenordelarthe' Alıntı:ciddi bir bilgi istiyorsunuz kimileri buna ilişkin tez yapıyorumarım bizimle de paylaşırsınız