dolpman Site Gezgini Mesajlar 72 17 Aralık 2014 #1 Bilgisayarımdaki browserlar ile de mail(hotmail) açılmıyor? Sorun galiba meb int. de galiba? mArkadaşlar meb web Start Bluestacks dan yani android isletim sisteminden Puffin artık çalışmaz oldu. Ya sizde durum nasıl?
Bilgisayarımdaki browserlar ile de mail(hotmail) açılmıyor? Sorun galiba meb int. de galiba? mArkadaşlar meb web Start Bluestacks dan yani android isletim sisteminden Puffin artık çalışmaz oldu. Ya sizde durum nasıl?
boteci_Z Aktif Üye Mesajlar 110 18 Aralık 2014 #3 ben açmıştım dün. internet bağlantım kaplumbağa hızında olduğu için bi yerler açılıyor açılmıyor farkına bile varamıyorum... :x
ben açmıştım dün. internet bağlantım kaplumbağa hızında olduğu için bi yerler açılıyor açılmıyor farkına bile varamıyorum... :x
yataylimit Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,444 18 Aralık 2014 #4 Hotmail, Yahoo girilmez oldu bizde. Gmailden ise ekli dosya indirilemiyor. Teknolojide çağ atlatıyor bakanlığımız. İdareciler, öğretmenler maillerine giremez oldu.
Hotmail, Yahoo girilmez oldu bizde. Gmailden ise ekli dosya indirilemiyor. Teknolojide çağ atlatıyor bakanlığımız. İdareciler, öğretmenler maillerine giremez oldu.
yataylimit Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,444 18 Aralık 2014 #6 Hocam, bir arkadaş forumda paylaştı, Telekom DNS leri ile giriliyor denedim: network-ag-ve-internet-teknolojileri-f42/dns-ayarlarini-degistirince-internete-giremiyorum-t137066.html
Hocam, bir arkadaş forumda paylaştı, Telekom DNS leri ile giriliyor denedim: network-ag-ve-internet-teknolojileri-f42/dns-ayarlarini-degistirince-internete-giremiyorum-t137066.html
xk-2 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 461 5 Şubat 2018 #7 hotmaile giremiyorum arkadaşlar, sizlerde durum nedir?
schumix Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 745 5 Şubat 2018 #9 http://www.microsoft.com.tr/ dahil bazı microsoft siteleri MEB tarafından engellenmiş diye uyarı veriyor. Durum genel.
http://www.microsoft.com.tr/ dahil bazı microsoft siteleri MEB tarafından engellenmiş diye uyarı veriyor. Durum genel.
xk-2 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 461 5 Şubat 2018 #10 inşallah yasaklamamışlardır teşekkürler hocam...
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,800 5 Şubat 2018 #11 evet, hotmail hesabına giriş yapılamıyor..