arkadaşlar biraz garip olacak ama, tabletler ile ilgili hiçbir bilgim yok, bir öğrenci mdm engeli var diye bir tablet getirdi bunu servise göndermemiz mi gerekiyor, yada başka birşey var mı yapılacak.
bizden önce bir müdür yardımcısı ilgileniyordu, şimdi müdür olarak okuldan gitmiş, çocuklar bize gelmeye başladı, mdm hatasından daha önce tablet göndermişler düzeltilip geri gelmiş, çocuklar öyle diyorlar, ben çocuklara güvenmek istememiştim ama neyse ben yinede göndereyim.hasari' Alıntı:MDM mebin uygulamaya koymuş olduğu bir engel, özellikle yapılıyor zaten bu sebeple sorun değil.
Siz bilirsiniz ben donanım hatası olanları gönderiyorum ama MDM den dolayı göndermiyorum.hastasıyız dede' Alıntı:bizden önce bir müdür yardımcısı ilgileniyordu, şimdi müdür olarak okuldan gitmiş, çocuklar bize gelmeye başladı, mdm hatasından daha önce tablet göndermişler düzeltilip geri gelmiş, çocuklar öyle diyorlar, ben çocuklara güvenmek istememiştim ama neyse ben yinede göndereyim.hasari' Alıntı:MDM mebin uygulamaya koymuş olduğu bir engel, özellikle yapılıyor zaten bu sebeple sorun değil.![]()