Y yahil Aktif Üye Mesajlar 176 7 Ekim 2019 #1 merhaba arkadaşlar mblock programını kurdum sonra versiyon 3,4,2 türkçe yaptım komutyların bazıları türkçe oldu bazıları olmadı nasıl düzeltebilirim Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 29.8 KB · Görüntüleme: 72
merhaba arkadaşlar mblock programını kurdum sonra versiyon 3,4,2 türkçe yaptım komutyların bazıları türkçe oldu bazıları olmadı nasıl düzeltebilirim
sellioğlu Aktif Üye Mesajlar 258 7 Ekim 2019 #4 hocam en olmadı programı kaldır, kendi resmi sitesinden tekrar indir ve yeniden bi kur dene.
Y yahil Aktif Üye Mesajlar 176 7 Ekim 2019 #5 sellioğlu' Alıntı: hocam en olmadı programı kaldır, kendi resmi sitesinden tekrar indir ve yeniden bi kur dene. Genişletmek için tıkla ... Hocam denedim yine olmadı aynı evdeki tam türkçe olmuştu ilginç bir sorun bakalım
sellioğlu' Alıntı: hocam en olmadı programı kaldır, kendi resmi sitesinden tekrar indir ve yeniden bi kur dene. Genişletmek için tıkla ... Hocam denedim yine olmadı aynı evdeki tam türkçe olmuştu ilginç bir sorun bakalım
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,729 7 Ekim 2019 #6 mblock kaç kullanıyor sunuz hocam?
Y yahil Aktif Üye Mesajlar 176 7 Ekim 2019 #7 mblock 3.4.12 okuldaki evde 3.4.11 miş yarın okulda bi de bu sürümü deneyeceğim evde tamamı türkçe