Mazda 3 Tavsiye Eder misiniz?

Kodla Büyü

scripter

Süper Üye
Süper Üye
Hiç binip denemek kısmet olmadı ama alırsam bundan almayı düşünüyorum. Arkadaşlar pek piyasası yok diye aynı fiyatlara opel-astre,vecta tavsiye ediyolar ama bunlar daha çok hoşuma gidiyo.
Deneyen var mı?, tavsiye eder misiniz.
3_image_for_silan_2796380_800x600.jpg

paran varsa opel-mazda-volvo-subaru-mitsubishi-toyota-honda alabilirsin gönül rahatlığıyla. tüm modellerini tavsiye ederim. en önemlisi senin ihtiyacını hangisinin karşılayacağı. her nekadar motor çekmez tutulmaz deseler de ben 1.4 opel astra classic III aldım sıfır 31 bine.
araba alım satımı yapacaksan 2. elini düşünürsün, binmek için alacaksan keyfini düşünürsün.

çok saçma olmuş o fiyat. 8-10 fark var sanırım aynı donanımlı benzinli modeliyle.

benim önceki araba mazda 626 idi. 1 sene kullandım tık demedi.mazdalar donanımlı,konforlu sağlam ve gösterişli arabalardır ama servis ağı geniş değil ve piyasası yok diyorlar.ben arabamı 1 ay içinde sattım demek ki her malın alıcısı vardır.yedek parçası da ateş pahası ama avrupa arabalar hep öyle zaten.benim düşünceme göre sırf piyasası var diye özellikleri düşük olan bir araba alacağıma mazda gibi bi araba alırım ve keyfime bakarım başım da ağrımaz.mazda motor ömrü bakımından dünyada 1.seçilmiştir ve sorunsuzluğu ile nam salmıştır. ingilterede mazda kullanımı çok yaygındır .kısacası mazda almak mantıklı

bu arada aynı donanıma sahip opel volsvols gibi arabalardan çok daha ucuzdurlar ve parçası da o kadar pahalı değildir. söylentlere inanmayın

bilgisayarhocam' Alıntı:
izmitlii' Alıntı:
bu arada aynı donanıma sahip opel volsvols gibi arabalardan çok daha ucuzdurlar ve parçası da o kadar pahalı değildir. söylentlere inanmayın

emin misin :)

tabiki eminim

mesle akendi arabamdan örnek verecek olursam. 6 airbag sunroof abs asr esp v.b birçok özelliği barındıran başka model arabalradan çok daha ucuzdur.

BBNET
Geri