Mazda 3 mü Opel Astra Enjoy twinport mu?

Kodla Büyü

bznesm

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Mazda 3 mü Opel Astra Enjoy twinport mu?

Bu iki Aracı kıyaslarsak arkadaşlar gerek parça fiyatı yada bulunmasının kolaylığı açısından gerek bütün özellikleri ile olsun 25-26 bin liraya hangisi tercih edilmeli !!

Mazda gerçekten en sorunsuz araçlardan birisi fakat ülkemiz koşullarında saydığınız kriterlere ek olarak satarkenki kolaylık ve değer kaybetmeme yönünden opeli tercih etmeniz yerinde olur diye düşünüyorum sayın hocam

Yillardir mazda kullanicisiyim hic bir sorun yasamadim.Su anda mazda 3 2010 model kullaniyorum .sorunsuz parca masrafi olmayan tek araç ayrıca opelle ayni kategoriye konulup değerlendirilemez bile...

sel5555' Alıntı:
Yillardir mazda kullanicisiyim hic bir sorun yasamadim.Su anda mazda 3 2010 model kullaniyorum .sorunsuz parca masrafi olmayan tek araç ayrıca opelle ayni kategoriye konulup değerlendirilemez bile...

Hocam bende mazda3 2011 Hatchback kullanıyorum ancak parça olayı sizin dediğiniz gibi değil maalesef. Bu baharda arka stop lambasini değiştirmek zorunda kaldım 440 lira, yaz başında genelde polen filtresini degistiririm 20 liraya Mazdanın ki 60 lira. Ancak aracın kalitesi diyeceğim yok. Bundan sonra ya yine mazda alırım yada bmw mercedes. Ww, Toyota, Hyundai, Honda bakmam bile

enteresan yorumlar var; MAZDA 3 güzel araç bi sözümüz yok da; ASLA bir BMW_AUDI_MERCEDES kategorisinde değildir... abartmaya gerek yok... bence opel astra da alınabilir-MAZDA 3 de ama opelin servis hizmetleri 2. eli yedek parçası MAZDA dan çok daha iyidir..ayrıca ASTRA larda sıkıntılı-sorunlu araçlar değil gayet sağlam-konforlu araçlardır ama tabi artık yüzleri eskidi-
MAZDA 3 daha karizmatik duruyor..

hocam 25 bin tl paran varsa oyle secme sansi olmuyor maalesef.. temiz uygun hangisi gelirse onu al o paraya da cok zor...

spider23' Alıntı:
enteresan yorumlar var; MAZDA 3 güzel araç bi sözümüz yok da; ASLA bir BMW_AUDI_MERCEDES kategorisinde değildir... abartmaya gerek yok... bence opel astra da alınabilir-MAZDA 3 de ama opelin servis hizmetleri 2. eli yedek parçası MAZDA dan çok daha iyidir..ayrıca ASTRA larda sıkıntılı-sorunlu araçlar değil gayet sağlam-konforlu araçlardır ama tabi artık yüzleri eskidi-
MAZDA 3 daha karizmatik duruyor..

Hocam sözüm yanlış anlaşıldı heralde. Ben bmw mercedes alamazsam mazdayla devam ederim demek istemiştim. Yazdığımı okuyunca sizin düşündüğünüz anlam çıkıyor. Tabiki mazda bmw mercedes audi ayarinda bir araç diil

beyler açıklamalarnız için teşekkür ederim iki aracında alınacak albenisi olduğunu gördüm en azından bana mazda3 çok şık görünüyor bu fiyata opel enjoylarda çok uygun olduğu için kıyasladım kesnlikle bi mazda 3 tecrübesi yaşamak istiyorum olmazsa opel diyorum

malesef yazdığım bu rakamları aşmam çok zor gibi

seat ıbıza ve puntolarda fiyat olarak uygun bunlar nasıldır acaba

3 yıl mazda 3 e bindim. satışa koyduğum gün 3 saat içinde satıldı. yeter ki ederini isteyin satılır. ama millet 2000 model astraya 20 bin çekerse onu da ancak enayiye satar

"Aynı kategoriye konulup değerlendirilmez bile" diyen arkadaş doğru söylemiş. Kesinlikle mazda. Opel ile çok fazla karakter farkları var iki markanın. Sağlamlık dayanıklılık istiyorsan mazda. Satacam dersen opel. Zaten opelin cazip olan başka bir yanı yok.

BBNET
Geri