Mazda 2 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
merhaba arkadaşlar, araba almayı düşünüyorum çok değerli bir arkadaşımın tavsiyesi ile MAZDA 2 bakıyorum ancak sizinde değerli görüşlerinizi almak istedim, bu arabayı kullananlar veya kullanmış olanlar görüşlerini bildirirlerse çok memnun olurum, teşekkürler.

zodiac' Alıntı:
merhaba arkadaşlar, araba almayı düşünüyorum çok değerli bir arkadaşımın tavsiyesi ile MAZDA 2 bakıyorum ancak sizinde değerli görüşlerinizi almak istedim, bu arabayı kullananlar veya kullanmış olanlar görüşlerini bildirirlerse çok memnun olurum, teşekkürler.
bizim mudur yardimcimizin var cok defa kullandim izlenimim arac cok kucuk kullanimi kolay ve keyif aldigim zamanlar oldu motor sessiz ve yanlis hatirlamiyorsam 1.3 idi kalkislarda fena degil 130-140 ile sikintisiz yolculuk yapabilirsiniz.. kaportasi baya ince yaslaninca cokuyor nerdeyse.. masrafsiz ekonomi araci lpg ye ihtiyac duymazsiniz.. lpg taktiracak olursaniz bedavaya binersiniz heralde

kaybil' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
bizim mudur yardimcimizin var cok defa kullandim izlenimim arac cok kucuk kullanimi kolay ve keyif aldigim zamanlar oldu motor sessiz ve yanlis hatirlamiyorsam 1.3 idi kalkislarda fena degil 130-140 ile sikintisiz yolculuk yapabilirsiniz.. kaportasi baya ince yaslaninca cokuyor nerdeyse.. masrafsiz ekonomi araci lpg ye ihtiyac duymazsiniz.. lpg taktiracak olursaniz bedavaya binersiniz heralde

hocam değerli yorumların için çok teşekkürler çok sağolun.

Hocam Mazdalar için ustaların en sinir olduğu araç zira bozulmuyor diyorlar:) 2'yi bilmiyorum ama genel olarak Mazdalar için konuşacak olursam bence akıllı adam arabası...

kuzende var kullanıyor iki senedir gayet memnun. benzinli otomatik 2009 model araba konforlu seri az yakan güzel bir araba. kolay kolay sıkıntı çıkarmıyor.

inikat' Alıntı:
kuzende var kullanıyor iki senedir gayet memnun. benzinli otomatik 2009 model araba konforlu seri az yakan güzel bir araba. kolay kolay sıkıntı çıkarmıyor.

bunları duymak çok güzel hocam benimde hoşuma gitti.

bende arkadaşımdaki mazda 3 e binince çok beğenmiştim. heleki impreesive versiyonları harika. çok seri bi araçtı.
arkadaşım sıfır almıştı 70 bin km bindi. ev alacağı için sattı, tabi bilinen markalara göre fiyatı biraz ucuza gitti.

hgx2' Alıntı:
bende arkadaşımdaki mazda 3 e binince çok beğenmiştim. heleki impreesive versiyonları harika. çok seri bi araçtı.
arkadaşım sıfır almıştı 70 bin km bindi. ev alacağı için sattı, tabi bilinen markalara göre fiyatı biraz ucuza gitti.

mazda3'ün 2'den ne gibi artıları var hocam ve ne kadar fiyat farkı oluyor bilginiz varmı?

hgx2' Alıntı:
Bizimki bundan iste Mazdalarin 2. eli cok fazla bulunmuyor 2deki ozellikleri bilmiyorum ama 3de arac takip sistemi var 60kmnin uzerinde serit degistirirken yan serit doluysa aynada isik yaniyor yinede direksiyonu kirarsan bas bas bagiriyor bu ozelligi cok seviyprum herseyi gostergede gosteriyor yokus asagi inerken gecen yol kayganmis gostergede yazdi bi lastigin havasi insin su lastigin havasi inik diye gosteriyor bayrica bakimlari da 200-300tl falan tutuyor servis bakimi cok uygun. Biz seneye Mazda6 lara goz dikdik bakalim nasip

hocam yorum yapsam doğru olmaz, sadece bi kere görüp, inceleme, sürme imkanım oldu, mazdanın diğer modelleriyle de karşılaştırma yapacak mazda bilgim yok.
ama sattığı aracı almak isterdim, 2011 model 70bin km de ilk elden... 36 bin tl az bile, bilinen markalarda aynı özellikte aracı 45-50 den aşağı alamazsınız. konfor, donanım, yol tutuş çok iyiydi.

-selcuk-' Alıntı:
klasik ona vereceğin parayla git jazz al, corolla hb al diyen yok bari ben yazayım :lol:

evet böyle bir yorum yazmayan olunca çok şaşırmıştım ama hocam sağolsun hızır gibi yetişti büyük bir eksikliği kapattı valla :)

japon arabalarını severim. lakin mazda 2 yi kullanmak nasip olmadı.
arkadaşın biri kaportası çok yumuşak hemen içine çöküyor demiş, onun adı yaya koruma sistemi, yaya ya vurursan öldürmemek için darbeyi emiyor.
sağlamlığı belirleyen kaporta değil, şasedir.

selcuk35' Alıntı:
japon arabalarını severim. lakin mazda 2 yi kullanmak nasip olmadı.
arkadaşın biri kaportası çok yumuşak hemen içine çöküyor demiş, onun adı yaya koruma sistemi, yaya ya vurursan öldürmemek için darbeyi emiyor.
sağlamlığı belirleyen kaporta değil, şasedir.
hocam dogru diyorsunda Tr sartlarinda arabanin her yeri cokuyorzibidinin biri geliyor oturup cokertiyor.. benim bahsettigim aracta cok vardi o cokmelerden :) mesela poloya binerken on kaputa oturabiliyordum yaslanabiliyordum ama honda da yapamiyorum onunda yumusak baya sadece mazdaya has degil

BBNET
Geri