Sanki 78 olmasi gerekiyor gibi geldi hocam bana. 23 Mayıs'da 4 saat cikariyoruz sadece.
Kesinlikle haklısınız hocam, maaş ve ek ders yüzünden yakınanlara inceden olur, kalından olur, kısaca anlayacağı dilden dokundurmak gerekir! :alkis:easytr' Alıntı:easytr olarak beni bu forumda bilen bilir ne savunduğumu neyi eleştirdiğimi. ama şunu söyleyeyim ki hangi görüşte olursa olsun pırsak, tırsak her insandan nefret ederim, bu forumda bundan sonra halimiz ne olacak, bıktım diyen, maaş, ek dersten şikayet eden birini görürsem ilk soracağım şey eyleme katılıp katılmadığı olacak.
İyi de hocam fazla iddialı konuşmuşsun. Resmi bayramlarda görevli sayıldığımız için ertesi günün tatilinde ek ders yazılıyor. 1 mayısta yazılmıyor ve bizde yazılmadı da.cyberyahya' Alıntı:yaw arkadaşlar bilende konuşuyor bilmeyende. 1 Mayıs resmi tatildir. ek ders falanda kesilmez. Aynı 23 nisan, 19 mayısta olduğu gibi. Hakkınızı yedirmeyin. uyarın idarecilerinizi. Bizde kesinti felan yok.
dabidabi' Alıntı:ya benim aylardır hep 18x4=72 saat hesaplanıyor, bu 76 nın sırrı nedir? ayrıca toplamda 24 saat dersede giriyorum...![]()
dabidabi' Alıntı:ya benim aylardır hep 18x4=72 saat hesaplanıyor, bu 76 nın sırrı nedir? ayrıca toplamda 24 saat dersede giriyorum...![]()
suckan10' Alıntı:dabidabi' Alıntı:ya benim aylardır hep 18x4=72 saat hesaplanıyor, bu 76 nın sırrı nedir? ayrıca toplamda 24 saat dersede giriyorum...![]()
:cry: bir ay 28 gün olmadığı için bir kaç gün artık oluyor. oda 72 yi arttırıyor. genelde 31 çeken aylarda.
evet formatörüm ama haftalık 18 saat üzerinden hesaplanıyorsuckan10' Alıntı:dabidabi' Alıntı:ya benim aylardır hep 18x4=72 saat hesaplanıyor, bu 76 nın sırrı nedir? ayrıca toplamda 24 saat dersede giriyorum...![]()
birşey merak ettim. formatörmüsün.
cyberyahya' Alıntı:yaw arkadaşlar bilende konuşuyor bilmeyende. 1 Mayıs resmi tatildir. ek ders falanda kesilmez. Aynı 23 nisan, 19 mayısta olduğu gibi. Hakkınızı yedirmeyin. uyarın idarecilerinizi. Bizde kesinti felan yok.
1 mayısı da çıkar, hata kalmaz o zaman hocam.forumdas' Alıntı:Hata nerde?
otorite gibi konuşmuşsun hocam ama 1 mayısta kesilir. sendikana sor sana açıklar.EnTRoPi' Alıntı:Greve katılan formatörlerin ekdersi 75 saat, katılmayanların 79 saattr. Arkadaşlar konuyu uzatmanın anlamı yok. bunların dışında bir saat alıyorsanız yanlışlık vardır düzeltirsiniz.
easytr' Alıntı:1 mayısta kesinti var, resmi bayramlarda veriliyor sadece. onu hatırlatın yoksa ilerde geri alırlar zaten.
baynadir hocam; 30 nisanın ek dersi geçen ay yazıldı bizdeç