Maxthon Tarayıcı...

Kodla Büyü

A15225215

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kullanan var mı? E-okul işlerini halledilebiliyor diye duydum, yorumlarınızı alabilir miyim?

IE Motorunu kullanıyorsa açabilir.. Avant Browser gibi...Ama benim bildiğim Chromium tabanlı..

10 yıldır kullanıyorum acıyor eokul ile ilgili siteleri evet ie motorunu kullanmakta
son yıllarda ataga kalktı android ve linux türevlerinide üretti denemenizi tavsiye ederim

Maxthonu deneyeceğim
Yeni konu açmak istemedim.Geçtiğimiz hafta içi özellikle e okul devamsizlik işlemleri işkenceye dönüştü resmen.
14:00-17:00 arası özellikle.Sizde nasıl?

bilgisayarım ie sadece eokul ve mebbise girmek için kullanıyorum. chrome ve firefox da eokulda çalışmalı ancak meb tarafında uğraşan kimse yok.

utf8' Alıntı:
bilgisayarım ie sadece eokul ve mebbise girmek için kullanıyorum. chrome ve firefox da eokulda çalışmalı ancak meb tarafında uğraşan kimse yok.

hocam bende aynen sizin gibi yapıyorum ama okulda win xp kullanıyoruz... ie8 in üstü çalışmıyor... başka arayışlara girmek zorunda kaldım...

Pardustan e okul ve mebbiste işlem yapamamak saçmalık.Pazartesi bir tübitakı arayayım bakalım ne söyleyecekler.

Slimbrowser indirmeye çalışıyorum ama malesef erişim engelleniyor. Elinde olan varsa PM ya da buraya yükleyebilir mi? İyi Çalışmalar...

BBNET
Geri