max 24000 liraya dizel yada lpgli araç satan yada öneri?

Kodla Büyü

grandmasterb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
araç bakıyorum kardeşim için karar veremedik.punto,207 mi yoksa bir öncekis kasa focus,corolla yada megane mı?

siz ne dersiniz?

hocam sahibinden sitesinde benim arabam(opel astra 2000) var istersen bak beğenirsen konuşuruz. ilan no: 101004149

okse2818' Alıntı:
hocam sahibinden sitesinde benim arabam(opel astra 2000) var istersen bak beğenirsen konuşuruz. ilan no: 101004149

hocam aracınız güzel gözüküyor ben seviyorum astra classic ama kardeşim astra istemiyor.(yeni kasasına da parası yetmiyor)bir de km si fazla.

dizel punto almaya çalışıyor.punto konusnda görüşleriniz neler?

Ben 1.5 yıldır 2008 model 1.3 punto kullanıyorum.
Yakıt konusunda çok cimri bir araç, yakıttan memnun kalırsınız kesinlikle.
Ama bildiğiniz gibi küçük araç, konfor pek iyi değil. 4-5 aydan beri de kapılarında falan tümseklerden geçerken sesler geliyor. Düz yolda her arabada olduğu gibi problem yok zaten.

Araç küçük olduğu için ben ilerde değiştirmeyi düşünüyorum, malum birde bebek var işin içinde araç yetmiyor artık. Ama kendime şunu söylüyorum başlangıç için iyi bir araç ama bir daha fiat almam.

hyundai era düşün hocam. bende tam o aralıkta arıyorum. En mantıklısı bu geliyor.

hocam aldık hyundai i30 aldık.bu arada suziki sx4 alıyorduk son adnda anlaşamadım.çok güzel araç.

hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. hocam i30 u 2. el mi aldınız? ne kadara?

Hocam hyundai accent era dizel kullanıyorum. 25500 e almıştım ben ama daha düşük fiyata da bulunabilir. Arabanın performansı çok iyi. Gaza bastığın an fırlıyor yerinden. Çok iyi bir motora sahip. Ama güvenlik olarak hiç güvenmiyorum arabaya. Malzeme kalitesi de çok düşük.
Geçenlerde fiat stilo gördüm internette. Hem fiyatı uygun hemde özellikleri çok iyiydi. Hız sabitleyici bile vardı. Stilo ya bakabilirsin.

azra' Alıntı:
hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. hocam i30 u 2. el mi aldınız? ne kadara?

teşekkür ederim.ikinci el aldık hocam.2009 model 70000km garantisi devam ediyor.boya kaza yok.24000TL.
kmsi fazla gibiolsa da tanıdık araç olunca tercih ettik.

Ekli dosyalar

• image_1360146691778926.jpg
    image_1360146691778926.jpg
    227.4 KB · Görüntüleme: 976
grandmasterb' Alıntı:
azra' Alıntı:

teşekkür ederim.ikinci el aldık hocam.2009 model 70000km garantisi devam ediyor.boya kaza yok.24000TL.
kmsi fazla gibiolsa da tanıdık araç olunca tercih ettik.

hayırlı olsun kazasız kullanırsınız inş. ta bu plaka ne böyle gerçek mi :)

Plakayı kopyala yapıştırla kapatmış hocamız :)

Hayırlı olsun. Darısı başımıza artık.

Pejo 307 1.4hd hakkında ne dersiniz? 2005 model 100 binde

azra' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-kempa-dan-suziki-swift-1.3-44-cok-temiz-hatasiz-113758416/detay

buda benim aracım...
bunların yakıtı nekadardırki?

BBNET
Geri