azizerkut' Alıntı:bende üniversite kaydında bizden lise diploması istiyorlarmı? yoksa üniversite diploması yeterli oluyormu, bide aynı şekilde sınav başvurusunda diploma işi nasıl oluyor
:+1: keşke biz de yapsaydık...antipc' Alıntı:Ben üni.de iken matematik bölümünde yandal yapmıştım. Sertifikam var. Matematik Öğretmenliği, öğretmenlikler içinde en iyisi. Okulda angarya iş yapmayan tek branş. Sadece öğrenci-ders ilişkileri var.
susudes' Alıntı::+1: keşke biz de yapsaydık...antipc' Alıntı:Ben üni.de iken matematik bölümünde yandal yapmıştım. Sertifikam var. Matematik Öğretmenliği, öğretmenlikler içinde en iyisi. Okulda angarya iş yapmayan tek branş. Sadece öğrenci-ders ilişkileri var.
lise diplomasını nasıl vericekmişiz?bilgisayarbilisim60' Alıntı:azizerkut' Alıntı:bende üniversite kaydında bizden lise diploması istiyorlarmı? yoksa üniversite diploması yeterli oluyormu, bide aynı şekilde sınav başvurusunda diploma işi nasıl oluyor
2.üniversite okumakta olan biri olarak şunu söyleyeyim ki, kayıt esnasında üniversite diplomasını kesinlikle kabul etmiyorlar arkadaşlar, lise diplomanızı götürmeniz şart,aksi durumda kayıt yapmıyorlar..
Mellifica' Alıntı:fen edebiyat matematik bölümünde okuyan var mı arkadaşlar? matematik öğretmenliğine geçebilir miyiz?
ben de matematik bölümünü tercih etmeyi planlıyorum bu sene. dört yıllık bilgisayar öğretmenliği macerasından sonra :?
güzel bölüm tabi, önü kapanmaz bence ama psikoloji bölümü daha iyi değil mi? pdr'ye göre alternatifi daha fazla gözüküyor...güneşimm' Alıntı:Ben de bu sene sinava girdim pdr nasil sizce yazsam mi diye düsunuyorum 4 yila kada onun da onu kapanmaz mi acaba