matematik bölümü okusam...?

Kodla Büyü

zeynabar

Üye
arkadaşlar ben matematik bölümü okusam alan değişikliği ile matematik öğretmeni olabiliyormuyum?tekrar formasyon almama gerek var mı?alan değişikliği ile halledebilirmiyim?

bende üniversite kaydında bizden lise diploması istiyorlarmı? yoksa üniversite diploması yeterli oluyormu, bide aynı şekilde sınav başvurusunda diploma işi nasıl oluyor

azizerkut' Alıntı:
bende üniversite kaydında bizden lise diploması istiyorlarmı? yoksa üniversite diploması yeterli oluyormu, bide aynı şekilde sınav başvurusunda diploma işi nasıl oluyor

2.üniversite okumakta olan biri olarak şunu söyleyeyim ki, kayıt esnasında üniversite diplomasını kesinlikle kabul etmiyorlar arkadaşlar, lise diplomanızı götürmeniz şart,aksi durumda kayıt yapmıyorlar..

hala öğretmenlik okumayımı düşünüyorsunuz,öyle bir düşüncem olsa hukuk, eczacılık falan okurdum

Ben üni.de iken matematik bölümünde yandal yapmıştım. Sertifikam var. Matematik Öğretmenliği, öğretmenlikler içinde en iyisi. Okulda angarya iş yapmayan tek branş. Sadece öğrenci-ders ilişkileri var.

antipc' Alıntı:
Ben üni.de iken matematik bölümünde yandal yapmıştım. Sertifikam var. Matematik Öğretmenliği, öğretmenlikler içinde en iyisi. Okulda angarya iş yapmayan tek branş. Sadece öğrenci-ders ilişkileri var.
:+1: keşke biz de yapsaydık...

susudes' Alıntı:
antipc' Alıntı:
:+1: keşke biz de yapsaydık...

Çift anadal daha avantajlı hocam. Bu sene Geometri derslerine girdim sertifikam var diye. Kız Meslek lisesinde Geometri dersi anlatmak hiç zevkli değil ama:)

bilgisayarbilisim60' Alıntı:
azizerkut' Alıntı:

2.üniversite okumakta olan biri olarak şunu söyleyeyim ki, kayıt esnasında üniversite diplomasını kesinlikle kabul etmiyorlar arkadaşlar, lise diplomanızı götürmeniz şart,aksi durumda kayıt yapmıyorlar..
lise diplomasını nasıl vericekmişiz?

ben de mat bölümü okusam mı diye düşünüyorum. tamam formasyonumuz var ama bu sene daha formasyon verilmeyecek dendi bu da bölüm mezunlarına öğretmenlik verilmeyecek demek. 4 yıl sonra siz öğretmenlik yapamazsınız derler diye hiç heveslenmiyorum. çünkü bu ülkede yarın ne olur bilinmez.

walla bende matematik okumayı düşünüyorum. Formasyon denilen öğretmenlik dersleri sadece. eğitim fakülteleri bu dersleri gördüğü için bizde formasyona gerek yok. Bildiğim kadarıyla açıktan atama yada branş değiştirme yöntemleriyle matematik öğretmeni olunabiliyor. Ayrıca matematik bölümü mezunu olunduğunda hem lise hemde ilkğretim derslerine girilebiliyor.
Lise diplomasını üniversiteniz size geri vermesi gerekiyordu. Mezun olduğunuz üni.den alabilirsiniz.

yürü hocam aynen seneye ben de varım inş bu yıl eşşekliğime doymayım çalışmadım neyse ama okuruz yaaa evelAllah fen bilgisi de yazabilirsin hocam eğitim derslerini almayabilirsin

fen edebiyat matematik bölümünde okuyan var mı arkadaşlar? matematik öğretmenliğine geçebilir miyiz?

ben de matematik bölümünü tercih etmeyi planlıyorum bu sene. dört yıllık bilgisayar öğretmenliği macerasından sonra :?

Mellifica' Alıntı:
fen edebiyat matematik bölümünde okuyan var mı arkadaşlar? matematik öğretmenliğine geçebilir miyiz?

ben de matematik bölümünü tercih etmeyi planlıyorum bu sene. dört yıllık bilgisayar öğretmenliği macerasından sonra :?

Hocam nasıl okumayı düşünüyorsunuz
İkinci Öğretim mi?

2. öğretim olabilir. ama dersler zor ya... ortak derslerden muafiyet durumunu araştırmak lazım. bir de fen edebiyatın alan değişikliğine başvuru durumunu... bu sene aöf - türk dili ve edebiyatından mezun olan biri var. bakalım alan değişikliğine başvuru yapabilecek mii....

güneşimm' Alıntı:
Ben de bu sene sinava girdim pdr nasil sizce yazsam mi diye düsunuyorum 4 yila kada onun da onu kapanmaz mi acaba
güzel bölüm tabi, önü kapanmaz bence ama psikoloji bölümü daha iyi değil mi? pdr'ye göre alternatifi daha fazla gözüküyor...

BBNET
Geri