masterpage yapısı diğer sayfalarda bozuldu yardımcı olurmusu

Kodla Büyü
hocam ne üstüne çalışıyorsunuz?

yaptığınız çalışmayı görme imkanımız var mı? belki o şekilde daha net yardımcı oluruz.

visual studio üzerinde yapıyorum çalışmamı asp. neti kullanıyorum ama neden böyle tuhaf bir hata ile karşılaştım anlamıyorum

kimse yok mu bana yardımcı olacak internette aradım bulamadım neden oldu bu sıkıntı s.o.s yardım help :scared: :scared: :scared:

hocam html taglarınızda tutarsızlık daha doğrusu unutulmuş kapatma işlemi olabilir.

Örn:
<p.........
bir dünya yazıdan sonra
</p> yerine <p> yapmışsınızdır. Tabiki bu bir örnek. Veya contentpagelerinizde <div lerin veya tableların genişliklerinde tutarsızlık vardır.

hocam nasıl bir bozulma var görme şansımız olursa daha uygun olur bi ekran görüntüsünü ekleyin buraya mümkünse

hocam şöyle anlatsam;
masterpage sayfamda sıradan bir şablon oluşturdum ve sonrasında default vizyon misyon gibi diğer sayfaları oluşturdum ve mastera bağladım
şablon ilk etapta aynı idi fakat publish yapıp nette yayınladıktan sonra birde gördüm ki sayfaların altı çizili ise menü de çizili olmuş
ben web sitesinin adresini yazayım size oradan görün isterseniz hataları
www.arslanbeyoto.com yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim

tasarladığınız sayfa nasılsa ordada aynısı gözükecektir. şöyle yapın yeni bi master oluşturun öncelikle oluşan masterde 2 contentplaceholder vardır bunları silin sonra verinin geleceği yere kendiniz contentplaceholder ekleyin. sonra mesela mizyonumuz.aspx diye bi web form oluşturun masterpage olarakda bu hazırladığınız sayfayı seçin. herhangi bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum bu şekilde. tabi master sayfasına js ve css dosyalarınızada tanımlamayı unutmayın.

deneyeceğim ilginiz için teşekkür ederim halledemezsem sizden yine yardım isteyebilir miyim
tasarım konusunda acemiyim o nedenle sıkıntı yaşıyorum

BBNET
Geri