Masrafsız 307 Dizel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan durs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arkadaşlar sahibinden de belirtmiştim ama 308 dizeli olup takas yapmak isteyenler varsa onlarla da görüşmek isterim. Değiştirme amacım 308 almak

Hocam ben Muğla Merkez'de yaşıyorum. Sadece şehir içi kullandığım zaman km.de 25 kuruş yakıyor. Şehir dışı kullanımda size bağlı olarak bu tutarı çok rahat 20 kuruşa çekebilirsiniz. Fabrika değerleri şehir içi 5.5, şehir dışı 4.0 yazsa da bu ölçümlerin hangi şartlarda yapıldığı belli. Ben genelde depoyu doldurup yol bilgisayarı verilerini sıfırlarım, tekrar depoyu doldurduğumda 100 km ortalama yakıtım 5,8 - 5,9 oluyor. Tabi bu degerler ağırlıklı şehir içi karışık kullanımım.
http://mobile.donanimhaber.com/showTopi ... 579358&p=1
Yukarıdaki bilgileri de inceleyebilirsin hocam. Ben yakıtından konforundan son derece memnunum 307 nin.

Arkadaşlar aracımı takas için anlaştım gibi biriyle. 2007 Auris 1.6 benzinli Elegance var onda. 35000 km de boya değişen, çizik dahi yokmuş. Benim araç 2005 dizel. Tam net anlaşmadık ama 12000 civarı üst vermem gerekecek sanırım. Araştırdığıma göre şehir içi 35-40 kuruş yakıyormuş. Benim araç 25 kuruşun üstüne çıkmaz. Araç çok temiz ama böyle bir takas mantıklı olur mu kararsız kaldım.

Hocam aracın çok temizmiş - fiyatı da uygun.

Şu anda param olsa alırdım hiç düşünmeden.
Ağustos - eylül gibi denk gelseydi alırdım.

BBNET
Geri