Masa üstünün yenilenmesi...

Kodla Büyü

kucumen17

Site Gezgini
Arkadaşlar, her hangi bir klasörü açıp içindeki dosyaya sağ tuşla tıkladığımda klasör kapanıyor ve masa üstüne yenile komutu vermişim gibi masa üstü yenileniyor. Aynı şekilde masa üstündeki klasöre sağ tık yaptığımdada aynı yenileme gerçekleşiyor. Avastla tarattım, combofixle tarattım, ayrıca klasör seçeneklerine varsayılanları yükledim sonuç değişmedi :) Sizce sorun ne olabilir.

Bilgisayar dizüstü, önerinizi acaba diyerek tuşların hepsine alttan yukarıya doğru kaldırır gibi basınç uyguladım. Hani öyle takılmış bir tuşta yoktur. Malesef sorun devam ediyor. Sadece klasöylerde değil masa üztündeki her hangi bir nesneye sağ tık yaptığımda masa üstü yenileniyor :)

edit. Denemişsiniz :) Farenin kendisinde mi sıkıntı var acaba? dizüstünün touchpadi de mi aynı hatayı yapıyor?

İlginç hocam. Güvenli modda açınca aynı problemi yapıyormu? Merak ettim, yeni bir virüs furyası mı acaba ?

Biltek hocam;
sorun güvenli kiptede devam ediyor.
sistemi geri alayım dedim alınmıyordu
güvenli kipte sistemi çok eski bir tarihe aldım.
sorun malesef devam ediyor hala, ayrıca araçlardaki güvenlik bölümünde seçtiğim var sayılan seçeneğide işaretlenmemiş olarak karşıma çıktı :cry:

Hocam touchpad de bir sorun olabilir. Geçen benim pc ye hafiften şekerli çay döküldü. Biraz saçmalamaya basşladı temizledim bir güzel, düzeldi...

kucumen17' Alıntı:
Biltek hocam;
sorun güvenli kiptede devam ediyor.
sistemi geri alayım dedim alınmıyordu
güvenli kipte sistemi çok eski bir tarihe aldım.
sorun malesef devam ediyor hala, ayrıca araçlardaki güvenlik bölümünde seçtiğim var sayılan seçeneğide işaretlenmemiş olarak karşıma çıktı :cry:

hocam virüs olsa güvenli modda çalışmaması lazım. En iyisi pardus çalışabilir cd ile bilgisayarınızı bir açın, yazılımla mı donanımla mı ilgili olduğunu anlarsınız.

BBNET
Geri