bilgisi olan?
arkadaşımız haklı.ofkar' Alıntı:Btr ek dersi idarecilerin ki gibi yazılır yani BTR için 30-31 mart da öğretmenler dışındakilere ek ders yazılmaz, öğretmenler için 30-31 marttaki ek dersler nisan ayında yazılır
neye göre haftalık yazılacak beni bu konuda aydınlatırmısınız?Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Allah Allah. Daha yeni eğitimden geçtik. Artık haftalık yazılıyor ek dersler. 30 31 yazılmaması gereekiyor
hakansia' Alıntı:neye göre haftalık yazılacak beni bu konuda aydınlatırmısınız?Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Allah Allah. Daha yeni eğitimden geçtik. Artık haftalık yazılıyor ek dersler. 30 31 yazılmaması gereekiyor
Hocam şöyle, pazartesi ve cumaya kadar hafta hafta yazılıyor. Diyelim 3 gün kaldı, bu 3 gün diğer aya veriliyor. Örneğin marttaki pazartesi salı nisana devrediyosun. Diğer örnek 1 mayıs ek dersi nisanda yazılacak gibi...hakansia' Alıntı:neye göre haftalık yazılacak beni bu konuda aydınlatırmısınız?Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Allah Allah. Daha yeni eğitimden geçtik. Artık haftalık yazılıyor ek dersler. 30 31 yazılmaması gereekiyor
AKADEMİA' Alıntı:Hocam eğer 30-31 Martı'da yazıyorlarsa 80 olmuyor mu?
4 hafta 18 saat = 4x18=72
Pzt, Salı 4'er saat (4-4-3-3-4) = 8 saat
Neden 72'ye 7 ekliyosunuz?