Manşet resim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bote22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bote22

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okul sitesine albüm oluşturuyorum. Ancak oluşturdum albümdeki resimleri manşet resmi olarak kullanamıyorum. Galeriden bakınca resimler yüklü ancak manşet resmi olarak seçmek istediğimde gözükmüyor. Tekrar galeriye eklediğimde eklenmiş gözükmüyor ama haberler bölümünü kapatıp baktığımda gözüküyor. Çok saçma bir sorun ve tüm gün bunla uğraşmama rağmen hala çözemedim :s

manşet olarak kullanacağınız resimleri eklerken manşet olarak eklemeniz lazım hocam..sorunu anladığım kadarıyla..
bide tarayıcı değiştirerek deneyebilirsiniz.

Resimleri nerede kullanacaksak ilk yüklemede bunu belirterek yükleme yapmalıyız. Manşet resim veya genel farketmez.

explorer, chrome, opera, mozilladan denedim. manşet olarak ekliyorum hocam zaten de sorun resimlerin boyutu tutuyor yüklenmedi diyor ama albüm bölümüne baktığımda yüklenmiş ama manşet bölümüne geçince çok eski resimler gözüküyor yeniler yok. 2-3 gün önce böyle bir sorun yoktu. okuldaki bilgisayarlarımda da denedim orda da aynı sorun var. Yani bilgisayardan tarayıcan falan kaynaklanmıyor sorun. farklı boyutlarda formatlarda resimler de denedim yine olmuyor.

sedatsakarya' Alıntı:
Resimleri nerede kullanacaksak ilk yüklemede bunu belirterek yükleme yapmalıyız. Manşet resim veya genel farketmez.

hocam fark eder mi bilmiyorum da önceden masaüstünde ki bir resmi manşet istediğimde yükler büyükse keser eklerdi. Şimdi eklemiyor hep boyutu belirtiyor ama yükleme yapmıyor.Siz bir dener misiniz aynı sorun sizde de oluyor mu?

Dediğiniz gibi deneyemedim ama Farklı kullanıcı ile yüklemeyi denedim yükledi. Sanırım benim kullanıcı ile ilgili bir problem var. Sorun çözüldü herkese teşekkürler.

BBNET
Geri